OKRŠAJ U JUTARNJEM PROGRAMU NATO lobista udario na Srbiju, pa dobio žestok odgovor: Nemaš pojma! Gde si to vežbao? (VIDEO)
Foto: Printscreen Pink TV

Posle propagandnog udara na Srbiju od strane NATO lobiste Darka Obradovića, reagovao je reditelj Ljubiša Ristić.

- Ovde slušamo argumente kao da se vodi kampanja za izbore 1996. godine. Kante sa benzinom, standard u Rusiji, sankcije, devizna štednja... To su propagandne parole iz izbora devedesetih. Kao da nisu sankcije krive za kante sa benzinom, kao da smo mi krivi što su nas bombardovali - rekao je Ljubiša Ristić.

Kada je Obradović prekinuo govor Ljubiše Ristića, navodeći kako je Srbija odgovorna za NATO bombardovanje, reditelj je reagovao.

- Da li se isključuje negde ovaj čovek? Da li ima neko dugme? Ne može to! Stvarno nije lepo! Gde si to vežbao?! - pitao je Ristić. 

Reditelj je rekao Obradoviću da je u devedesetim godinama prošlog veka "još bio mali".

- Nemoj da pričaš o stvarima o kojima pojma nemaš! Koliko si godina tad imao, Darko? Nemaš pojma! - rekao je Ljubiša Ristić NATO lobisti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bane

22.05.2021 15:30

Kako se ta prokleta, izdajnička sorta uvek dočepa neke TV. Bez srama, bez mozga.

Miodrag iz Peći

22.05.2021 15:56

Lušo ćuti! Ti i tvoja baba Jula i vaša stranka ste najveći krivci za NATO bombardovanje i prodaju KiM. Dobro si izrežirao krizu oko KiM da bi ga što skuplje prodali. To što je Baba Jula i tebe izigrala je druga priča.