ZA SNS 29. MAJ DAN D Kucnuo je čas da se polože računi!
Printscreen

 

Dan D u Srpskoj naprednoj stranci biće 29. maj kada će biti održana sednica Glavnog odbora na kojoj će se raspravljati o rada funkcionera kako na lokalnom nivou, tako i onih na visokim državnim funkcijama.

Na sednici će se glasati o ujedinjenju SNS-a i SPAS-a Aleksandra Šapića, ali što je još važnije, raspravljati o ocenama koje je članstvo te stranke dalo funkcionerima.

Naprednjaci za Alo! ističu da je sednica pred njima izuzetno važna i poručuju da će svako dobiti onakve ocene kakve zaslužuje.

Miloš Vučević, potpredsednik SNS-a i gradonačelnik Novog Sada, ističe da naprednjake čeka puno posla.

-  Očekujem pre svega da se posle dužeg vremena održi sednica Glavnog odbora, koja do sada nije mogla biti održana zbog epidemije. Čeka nas puno posla. Konačna odluka o ujedinjenju sa SPAS-om, a razgovaraćemo i o radu stranačkih organa i funkcionera. Važna sednica je pred nama - kazao je on.

Milenko Jovanov, narodni poslanik i potpredsednik SNS-a, kaže da će ocene biti zaslužene.

- Od sednice očekujem da donese dodatnu snagu i jedinstvo SNS-u, a ocene će biti onakve kakve svako od nas zaslužuje - tvrdi on.

Vladimir Orlić, potpredsednik Skupštine Srbije i član Predsedništva SNS-a, očekuje da se na toj sednici još jednom pokaže suštinska razlika između Srpske napredne stranke i ostalih stranaka.

- A svako ko se plaši odluka stranke, strepi od glasa njenih članova - sam najbolje zna koje razloge za zabrinutost ima i koliko su opravdani - poručuje on.

Podsetimo, sednica Glavnog odbora je zakazana za 29. maj, a do tada će trajati izjašnjavanje članstva u gradskim i opštinskim odborima naprednjaka, njih 169 širom Srbije, koji će oceniti rad funkcionera, kako onih koji obavljaju značajne stranačke funkcije, tako i onih koji imaju javne pozicije na lokalu i republičkom nivou. Mišljenje baze će, kako prenose mediji, biti prosleđeno centrali stranke i onda će se o tome i glasati.

ZA SNS 29. MAJ DAN D Kucnuo je čas da se polože računi!

Foto: Tanjug

 

 

PS: Ako neće Vučić, kandidovaće se Vulin!

Boljeg od Aleksandra Vučića, ni SNS, ni srpski svet nemaju, ali ako Vučić ne bude kandidat na predsedničkim izborima, biće Aleksandar Vulin, saopštio je juče Pokret socijalista.

- Ako se Vučić ne kandiduje, bilo zato što on sam to neće, bilo zato što njegova partija nema hrabrosti da se suprotstavi tajkunskim medijima i velikim silama, Pokret socijalista će izaći sa svojim kandidatom, a ukoliko članstvo usvoji predlog Predsedništva, naš kandidat će biti predsednik PS i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin - navedeno je u saopštenju.

- Vučić je bolji od svih koje Srbija može da bira, ali ako njegova partija misli da ima boljeg, onda Pokret socijalista ima još boljeg - Aleksandra Vulina - kaže se u saopštenju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Dragan

17.05.2021 10:28

Borba na svim poljima, msl da jedino Vučić zna šta je najbolje za budućnost Srbije.

stevo1

17.05.2021 10:51

Na sedncii ce se rapravljati o mnogo vaznim temama i svakako ko nema rezultate,jasno ce se videti

Miki

17.05.2021 12:07

Svako ko radi za dobrobit građana Srbije uvek će imati podršku predsednika. Kako je ko radio i sejao tako će i da žanje!

Ivana

17.05.2021 23:51

Vreme je da se stavi tačka na neke stvari, i da se očisti SNS od kriminalaca. Svako ko je imao neke afere mora da odgovara.