"KAKO GA NIJE SRAMOTA?!" Milica Đurđević besnela u jutarnjem: Došao je u pocepanim farmerkama i bez zuba na vlast, a sad ima milione i obezbeđenje od države koju pljuje!
Printscreen

Predsednica Srpskog pokreta Zavetnici Milica Đurđević nazvala je optužbe Čedomira Jovanovića na račun ruske države veoma ozbiljnim i okvalifikovala to kao pokušaj lidera LDP-a da izmanipuliše javnost zarad ličnih ciljeva i upitala kako ga nije sramota.

Ona je slikovito opisala uspon Čede Jovanovića i način na koji je situirao sebe materijalno baveći se politikom.

- Pojavi se mlad političar, u izlizanim farmerkama, bez svih zuba u glavi, a to je tako bilo i još sa onom minđušom koju nije hteo da skine kad ga je Amfilohije krstio, pa je mitropolit rekao da je krstio minđušu i da se na njega krštenje nije primilo. U međuvremenu, on je avanzovao, uzeo vlast, on kontroliše ozbiljne firme i novac. Pozivam ljude samo da uporede fotografije iz ta dva perioda - rekal je Đurđević.

Ona je nastavila da razjašnjava subverzivnu ulogu Jovanovića po Srbiju i interese srpskog naroda.

- Jovanović sve vreme radi protiv ovog naroda, blati ustavni poredak Srbije, priča da smo zločinci, on je prvi nazvao Republiku Srpsku genocidnom i sl. Njega ovaj narod ne voli i neće i zato je na izborima dobio tri puta manje glasova nego što treba za potpise. Znači da je njemu neko skupljao potpise - kaže ona.

Đurđević zaključuje da je neko Jovanoviću predočio da više ne može imati obezbeđenje na račun građana Srbije.

- Takav čovek već 15 godina uživa obezbeđenje koje plaća ova država i njeni građani. Zašto ne plati dnevnicu državi za te policajce koji ga čuvaju? Petnaest policajaca svakog dana štiti njegovu porodicu dok on ruča po sedam sati. Šta se to ruča sedam sati? Čovek koji blati srpski narod na kraju od tog istog naroda dobija plaćeno obezbeđenje. Ne bi njemu ni posle svega niko naudio, ali to je jedna maska i predstava da njemu treba obezbeđenje. Neko mu je sigurno rekao da policija više ne može da obezbeđuje njegovu porodicu jer je to apsurdno, a on je onda rešio da izmisli kako ih Rusija napada - kaže ona.

Đurđević je navela i da će se Zavetnici založiti za donošenje zakona po kojem je javno istupanje protiv interesa srpskog naroda, Ustava Srbije i teritorijalne celovitosti i integriteta krivično delo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zagor

16.05.2021 12:09

Lepo i rekla. Propala narkomancina u zatvor

ivan

16.05.2021 12:14

fala Bogu da se neko setio da je blacenje drzave krivicno delo

Rade

16.05.2021 12:58

SMRADINA JEDNA on da kaže kako Rusi ubijaju po Srbiji i Regionu!!! Šta je sa NATO Paktom i Amerima ko nas je UBIJAO 1999 ko nas i danas UBIJA??? Isti taj NATO i Ameri!!!