Predsednik Vučić otkrio koga smatra najozbiljnijim protivnikom na izborima
Foto: Printscreen

- Postoje četiri uslova. Prvi je da Vučić ne sme da bude na listama, druga je da jedna od ovih tajkunskih televizija da dobije nacionalnu frekvenciju, dalje da upravljaju RTS-om i četvrta je da ako mogu da pobede, a da ne dobiju glasove naroda. Ne možete da verujete šta traže. Oni kao najgori đaci, najgori studenti, najveći lopovi, sve najgore što su mogli da pokupe na ulici, pokupili su i onda oni žele da nas, koji smo uvek bili bolji od njih, uslovljavaju. Naš cilj je apsolutna i ubedljiva pobeda u Beogradu i još ubedljivija na teritoriji republike. Sada je situacija mnogo bolja od toga. Naš najozbiljniji protivnik trenutno je stranka Saše Radulovića sa nekih 4,7 odsto, rekao je predsednik Vučić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Dragan

15.05.2021 03:30

Opaaa znači Saše Radulović se bolje kotira od Đilasa, Jeremića i Tadića. Ima logike jer ja prvi ne bih glasao niti jednog iz bivšeg DS-a.

Sofija

15.05.2021 07:27

Власт се осваја на изборима и квалитетним полтичким програмом ,а не на улици

Elena

15.05.2021 13:01

Opozicija je dosad samo trazila da im se ispune njihove licne zelje, ali to je jedino sto njih i zanima. Gradjani za njih ne postoje. Zato i jesu ispod cenzusa, narod sve vidi.

Ivana

15.05.2021 14:24

Hvala našem predsedniku Vučiću koji zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite sve da građani Srbije žive bolje.

Radmila

14.07.2021 18:09

Bravo precednice, svaka cast za sve sto ste uradili do sada! Amin