Voditeljka upitala Vučića šta bi uradio kada bi se nešto desilo njegovom sinu - predsednik zaćutao pa odgovorio...
Printscreen

 

Voditeljka emisije “Prva tema” Marija Savić Stamenić upitala je Aleksandara Vučića izuzetno lično i direktno pitanje, koje se tiče njegovog sina Danila.

Napadi na Danila Vučića na portalu "Direktno"

- Imate pedofila sa pravnog koji je odustao od poligrafa kada su ga pitali za mlađe dečake. Reč je o grupi ljudi koji slučaju te ubice. Moj sin nije video nikoga od tih lica. Reč je o notornoj laži. Reč je o portalu Direktno, ličnom portalu Dragana Đilasa. On je pustio laži i jednog dečaka sa Karaurme koji lupeta po njegovom nalogu. Ovo sam odgovorio kao predsednik. Kao otac razumeo sam da je to poruka meni i da će nastaviti da lažu. Ja sam više puta tražio da izađu i kažu narodu ko im je javio sa kim je Danilo gledao utakmicu. To su im javili najgore ubice i kriminalci. Zašto je Danilo meta? Prvo je bio Andrej, pa su se sad ućutali jer više nemaju ni šta da kažu. Lagali su da bi me emocionalno osakatili da ne bih mogao da se bavim politikom i javnim poslom. Čak su terali i dvojicu dilera iz Valjeva da se približe Danilu, da ga nateraju da pije, da mu dovedu neke devojke, da bi me ucenjivali. Moj odgovor je bio uvek samo jedan. Neću da se dodvoravam nikome, neću da plaćam reket. Jeste li čuli mog Danila da plače i kuka, da pita zašto mi ovo radite? Ili mog brata? Kada se sve to vidi, ja nisam želeo da plaćam reket belosvetskim ubicama. Ja znam kako ću da skončam, kao svi u Srbiji koji su nešto uradili, i nemam nikakav strah. Ja sam najslabiji od Vučića. Meni nekada možete da vidite suzu u oku, ostalima iz moje familije ne. Ja vam kažem, vi koji pravite ćevape od ljudi, sve ću bando jedna kriminalna da vas pohapsim. Srbija će da bude sigurna zemlja i Srbija će da ide napred! 

- Tri dana pre toga su pustili neku lažnu sliku Danila i nastavili su sa lažima. Andrej na suđenje ide sam, a onda dođu ovi iz DOS-a i traže da se dogovore. Andrej bude sam, dovode batinaše koji se uplaše kada ga vide. Kao kada nam prete Jovo Bakić i Jeremič i St Protić. Dok ste krčmili pare ovog naroda sve vam je bilo dobro. A sada Vučić diktator kada vam ne da da kršmite pare naroda!

Voditeljka je pitala predsednika šta bi uradio da se Danilu nešto desi, predsednik je odgovorio:

- Imate li neko sledeće pitanje, ovo je tema koja interesuje mene i moju porodicu - rekao je predsednik. 

Kliknite za više vesti

Komentari (3)

Loading
Sofija

14.05.2021 23:11

Деца и породица су светиње нико не треба да користи у политичке сврхе

Mila

14.05.2021 23:27

Strašno čime se opozicija sve služi.

Dragan

15.05.2021 04:23

Veoma teško pitanje koje voditeljka nije trebala da postavi predsedniku.