Predsednik Srbije alarmirao javnost: "Znam šta mi se sprema!"
Foto: Printscreen

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, gost je u večerašnjoj emsiiji "Prva tema" na TV PRVA, u kojoj govori o gorućim temama sa kojima se naša zemlja suočila.

Šta je policija otkrila u Ritopeku? Koji je bio krajnji cilj kriminalne grupe Veljka Belivuka? U ovoj emisiji će prvi put biti prikazani i ekskluzivni snimci iz kuće strave Veljka Belivuka u Ritopeku.

Vučić je u jednom delu razgovora naveo da njegov pad priželjkuju mnogi, kao i da iza toga "leže" velika novčana ulaganja.

 - Mnogi spolja, mnogi iznutra, tajkuni su uložili milijardu i 300.000 evra u rušenje mene, oni taj novac ulažu malo u medije, malo u organzacije, malo u analitičare - rekao je predsednik o orkestiranim akcijama opozicije.

Upitan da li je to Željko Pantić, predsednik je rekao:

"Ne znam mu ni ime ni prezime". Znam šta mi se spremalo i šta mi se sprema. Ponosan sam na sve što smo radili, podigli smo Srbiju iz pepela" - istakao je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Olja

14.05.2021 23:34

Predsednik ima apsolutnu podršku građana i uz njega smo.

Zoran

15.05.2021 05:58

@Olja - Alo dosta uvlacenje ovde je poenta prica da se Vucic zastiti maksimalno jer on sada sigurno ugrozen zbog hapsenje ovih kriminalnih grupa a oni ne oprastaju vec verovatno zele da se osvete. I zato je potrebna maksimalna zastita gospodina Vucica.

Sofija

15.05.2021 09:03

Преседнк и његова мудра полтика довели су до тога да је Србија једна од земаља у којој је омогућен избор вакцина за своје грађане