Milenko Jovanov: Lobiram za Kikindu, popravićemo sve što je uništeno i zanemareno! (FOTO)
Kikinda

Narodni poslanik i potpredsednik GO SNS, Milenko Jovanov, rekao je danas prilikom obilaska bazena u Kikindi, zajedno sa direktorom „Telekoma“ , Vladimirom Lučićem, da će učiniti sve što može da rodnom gradu izlobira sredstva, kako bi se popravilo ono što je uništeno i zanemareno u prethodnom periodu.

Jovanov je zajedno sa predstavnicima lokalne vlasti u Kikindi i direktorom „Telekoma“ , Vladimirom Lučićem, obišao zatvorene i otvorene bazene SC „Jezero“ kojem je ova kompanija donirala milion i po dinara za remont nano filtera koji služi za prećišćavanje bazenske vode. Narodni poslanik i potpredsednik GO SNS, tom prilikom je rekao da je za Kikindu uvek na raspolaganju.

-Bitno je da ima ideja i projekata, a tada je i njihova realizacija pre moguća. Lokalna samouprava i sve ustanove u gradu znaju da je veoma važno da traže izvore prihoda van gradskog budžeta, kako bi realizacija važnih projekata bila brža. Moja zadatak je da lobiram i da u Kikindu donesemo što više sredstava koje ćemo usmeriti za popravku svega što je uništeno, zabašureno i zaboravljeno iz prethodnog perioda-naglasio je Milenko Jovanov.

Remont nano filtera nije rađen dugi niz godina, a njegovom obnovom dobijena je potpuno prečišćena voda u zatvorenim i otvorenim bazenima.

- Sada imamo, takoreći, pijaću vodu u bazenu koja je potpuno prečišćena, a na taj način možemo da pružimo bolji kavlitet i ugođaj našim korisnicima. Projekat smo poslali i kada je odobren, pristupili smo radovima koji su zavšeni -rekao je Dejan Pudar, direktor SC „Jezero“.

Direkor „Telekoma“ Srbije, Vladimir Lučić, rekao je da ova kompanija investira u čitavoj Srbiji, te da je bilo potpuno logično da deo sredstava i prihoda usmeri za pomoć opštinama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading