MILO UČESTVOVAO U STRELJANJU MUSLIMANA U SREBRENICI Đukanović poslao tri autobusa, a onda je usledio horor - Šešelj otkrio neverovatne podatke
Foto: Printscreen Happy TV

Lider radikala kaže da ga najviše brine to što će Radovan Karadžić najverovatnije biti u samici, zbog toga što su u engleskim zatvorima muslimanski teroristi i kriminalci.

MILO UČESTVOVAO U STRELJANJU MUSLIMANA U SREBRENICI Đukanović poslao tri autobusa, a onda je usledio horor - Šešelj otkrio neverovatne podatke

Foto: Printscreen Happy TV

 

 

Govoreći o svom životu u samici u komunističkom zeničkom zatvoru, Vojislav Šešelj je rekao da je to strašno i da mu je bilo ugroženo psihičko zdravlje.

On je opisao da je u jednom trenutku u samici (posle nekoliko meseci samice) počeo da priča sam sa sobom, te da je tražio da mu dovedu psihijatra.

- Mislim da će oni gledati da okončaju i Mladićev život - upozorio je Šešelj.

Lider radikala je podsetio i da Milan Martić, general Dragomir Milošević i Milan Luković kaznu služe u najgorim uslovima u Estoniji.

- Uslovi u estonskim zatvorima su kao u staro staljinističko vreme - rekao je Vojislav Šešelj.

Lider radikala je podsetio na najvažniji pravni argument - da je Haški tribunal nelegalno formiran

Govoreći o situaciji sa Veljkom Belikom, dr Šešelj kaže da je najgore mučenje koje je navodno ta grupa radila živim ljudima.

- Za mene je mnogo značajniji odgovor na pitanje da li je skočila cena droge na tržištu - rekao je predsednik SRS.

Govoreći o situaciji u Crnoj Gori oko Srebrenice, Šešelj je podsetio i na ulogu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u zločinu.

-  Milo Đukanović je učestvovao u ubijanju u Srebrenici. Poslao je ukupno tri autobusa muslimana koji su pobegli u Crnu Goru. Predao ih je Miroslavu Deronjiću i on ih je pobio - objajsnio je Šešelj.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading