Tadić optužio Vučića da je priznao Kosovo, a onda ga je stiglo podsećanje na ružnu prošlost: Ćuti Borise, znamo šta si radio, neće te oprati ni Dunav, ni Sava!
Tanjug

Član glavnog odbora SNS u saopštenju je naveo da dok je Tadić pričao o crvenim linijama, njegovi ljudi su između Srbije i Кosova i Metohije postavljali de fakto granične linije i instalirali prištinske carinike između Srba i Srba.

- Umesto što duva u jedra stranim ambasadorima, i saučestvuje neosnovanim napadima na sopstvenu državu, Tadić bi trebalo da zna da je vreme kada su klijenti tuđih ambasada vladali Srbijom odavno prošlo, i da ništa neće postići dodvoravanjem stranim centrima moći - istakao je Petar Petković.

On je podsetio da je Tadić Srbiji prouzrokovao katastrofu boreći se tobože za Кosovo i Metohiju, a zapravo uzmičići i na političkom i na diplomatskom planu, te da će se o tome pisati istorijske monografije, i da ga neće "oprati ni Sava, ni Dunav".

- Zato, neka se SDS okane  priče o Кosovu i Metohiji i suludih napada na predsednika Vučića, koji je jednom za svagda stao na put Tadićevoj politici urušavanja i uništavanja Srbije - poručio je Petar Petković.

Podsetimo, Petković je odgovorio na tvrdnje Tadićeve SDS da je Vučić potpisivanjem Vašingtonskog sporazuma priznao Kosovo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading