Nataša Kandić: Predsednik Srbije je započeo rat protiv civilizovanog sveta, Srbi su počinili genocid i masovne zločine u ratovima
Printscreen

Kandić, kao izraziti predstavnik antisprske, građanerske i drugosrbijanske ustašoidne politike koja se propagira usred Beograda, nije mogla da oprosti Vučiću što je jednom dokazanom prijatelju Srba dodelio orden.

Nataša Kandić: Predsednik Srbije je započeo rat protiv civilizovanog sveta, Srbi su počinili genocid i masovne zločine u ratovima

Printscreen

 

 

"Predsednik Srbije je dodelom Ordena Karađorđeve zvezde Handkeu započeo rat protiv civilizovanog sveta, suseda i svakog od nas u Srbiji koji nosimo sramotu počinjenog genocida i masovnih zločina srpskih snaga u ratovima 90.tih. Ni tračka nade nema.", napisala je Nataša Kandić.

Vučić uručio orden Handkeu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas austrijskom piscu Peteru Handkeu Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena i zahvalio mu za sve što čini za Srbiju.

Vučić je rekao da je srećan srpski narod što u svoje prijatelje ubraja i Handkea.

- Našem narodu bolji nikada nisu bili potrebni. Svaki Handkeov glas zvuči gromoglasno - rekao je Vučić i dodao da svaki put kada želi da razume nevolje srpskog naroda na Kosovu posegne za nekom od Handkeovih knjiga.

- Prihvatajući naš orden pisac čini veliku čast Srbiji i mnogo mu hvala na tome. Dodeljujući ovaj najznačajniji orden Srbija pokazuje zahvalnost svom akademiku i prijatelju Handkeu - rekao je Vučić.

Handke je rekao da nije bio spreman da će primiti ovako važan orden i da mu je samo rečeno da će se sastati sa predsednikom Srbije i popiti kafu, pa nije spremio nikakav govor, dodavši da je to odraz njegovog života i da često nije spreman ni za šta.

- Kada pomislim na Srbiju uvek pomislim na Belog anđela iz Mileševe. Imam jednu kopiju kod kuće i kad god se setim Srbije pogledam tu kopiju koja pokazuje na prazan grob, što pokazuje da se Isus vaskrsao, da je grob prazan. To me uvek navodi na razmišljanje i kontemplaciju. Uvek se po lepom sećam Srbije, hvala vam na ovom ordenu - rekao je Handke.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (34)

Loading
srculence14

11.05.2021 13:25

Sramotno je da tako razmslja. Nemam reci

Hana

11.05.2021 13:26

Doticnoj gospodji Natasi Kandic, nije Srbija mesto gde treba da zivi, jer smo mi genocidan narod.Ne verujem kada ovako gradjanin Srbije govori o svojoj zemlji, sta da nas cude druge strane sile kada nesto lose kazu ili napisu o nama.

Elena

11.05.2021 13:30

Ovo je Natasa Kandic, od nje ne treba ocekivati da ce nesto podrzati ili pohvaliti.

stevo

11.05.2021 17:15

@Elena - Ona je dezurni kriticar vlasti i svega postojeceg u drzavi,ugledala se na opoziciju

Milija

11.05.2021 13:36

Nataša mrzi sopstveni narod, to nikada i nije krila..

Ана

11.05.2021 13:41

Ахаха најбоља препорука да је орден отишао у праве руке је што си ти жено против.

Nora

11.05.2021 13:44

Kandicka je sramota za srpski narod...pljuje svoj narod i svoje pretke i i celu Srbiju koja je takodje bila zrtva genocida.

Sinisa

11.05.2021 13:46

To je zena koja radi protiv interesa Srbije.

Roos Despot

11.05.2021 13:47

Vreme je da se Srbija već jednom oglasi i primeni pravne mere protiv petokolonaša poput Kandićke i sličnih njoj, svetih treba prozvati po imenu i prezimenu! Srbiji treba jedinstvo a ne izdajnici!

Zarko Popovic

11.05.2021 13:48

Ovoj zeni treba zabraniti ulazak u Srbiju

Trig

11.05.2021 14:06

O,pa dokle vise,ova izopacena smrdulja.Hapsi ovo,drzavo.

Suza Kg

11.05.2021 14:14

Naegleria floveri - u prevodu, ameba koja jede mozak.... Mislim da se nastanila u tvojoj glavi... trebalo bi da proveriš pre nego što bilo šta kažeš ili napišeš.

kiza

11.05.2021 15:36

O čemu ova priča. Da li je ona možda čula negde da je dotični gospodin NOBELOVAC. Ako ste vi predstavnik nataša civilizoivanog sveta ja se odmah prijavljujem u necivilizovani svet. Kako te bre nije sramota, živiš od Srbije a propagiraš nacizam.

Šeki

11.05.2021 18:25

@kiza - Dotična gospođa prodala je sve što ima od ljudskosti stranom faktoru za pare pamora da odradi preuzete obaveze Dno dna od gospođe Nataše Kandić

Snezana

11.05.2021 16:44

Ko nju vise slusa? Sva se osusila od mrznje i zla. Samo se u Srbiji omogucava rad takvog zla. U zemljama u okruzenju takvima se ne dozvoljava javni istup.

Maja

11.05.2021 16:58

Sigurna sam da Nataša Kandić nije srpkinja . Ako smo tako loši, neka se ispželi i ide u, npr. Albaniju. Nenormalno je koliko brani šiptare, Hrvate, bošnjačke muslimane, a koliko napada Srbe. Nenormalno!!! Čak je jednom prilikom opalila šamar deki od 70+ godina koji je želeo da sazna istinu o svom sinu, ali problem je bio što je Srbin. Zlo od žene...

Goran Djurdjic

11.05.2021 17:43

DA LI SI TI ZENO TOLIKI KOMPLEKS ILI TE MUZ VARA SA NEKOM KLINKOM ZGODNOM PA TI IZ OCIJU IZBIJA GNEV??? STA JE U PITANJU???

Sabahudin

11.05.2021 18:08

Jedini narod nad kojim je zaista izvršen genocid u 20.veku je srpski narod. Proterani su (asimilovani) iz Grčke, Albanije, delova BiH (posebno iz Sarajeva gde ih praktično i nema), Hrvatske, Bugarske (Šopluk). U Mađarskoj SPC ima 39 hramova i 3 kapele (7 aktivnih) a u Rumuniji 54 hrama (3 aktivna) i 5 manastira. Gde je Srpske narod iz Mađarske i Rumunije? Pa nisu valjda Mađari i Rumuni napravili Srbima manastire i onda ih zatvorili? Svi ovi oko nas "veliki" (izmišljeni) narodu svoje države su pravili na otimanju srpskih zemalja i krađom srpske istorije i kulturne baštine, jer svoje nemaju. Peter Handke to zna. Zna to i ova raspala droljetina, ali laje, laje, laje... Na ovu gamad treba primeniti rusko zakonodavstvo, proterati i zatvoriti.

Branka met

11.05.2021 18:44

Kada se odnos prema narodu sa kojim živi meri novcem, a ne pazriotizmom i istinom, onda se upućuju ovakve poruke. Čime gđu Kandić vređa Handke - zato što voli i poštuje srpski narod više nego ona, zato što ne razume političke bestijalnosti prema Srbiji i Srbima u koje je gđa Kandić nepovratno zaljubljena, zato što ne veruje u loše namere tzv međunarodne zajednice prema Srbiji i Srbima čiji je gđa Kandić veliki glasnogovornik i apologeta naravno i prvenstveno iz koristi. Zar je moguće da sa toliko poganim tekstovima kudi samo Srbe, a slepa je da vidi nedela i Hrvata i Albanaca i Bošnjaka i Montenegrina prema tim istim Srbima i Srbiji. Govoriti o dodeli ordena Handkeu kao činu objave rata Srbije civilizovanom svetu i svima koji nose sramotu prošlog rata je u najmanju ruku pogrešno, a zapravo idiotizam i sramota koju izgovara neko ko nema ni trunke svesti a ni savesti o stradaništvu Srba i Srbije od onih kojima se klanja. Ne ulazeći u njeno poreklo (baš me briga što je po nacionalnosti!) zaključujem da je ovako indontrinirana osoba sramota za sve zdravomisleće, savesne i svesne ljude.

Branko Srećković

11.05.2021 18:58

Hoće li to ustaško govno neko proterati iz Srbije, ili osuditi na neku robiju zbog antidržavnih i izdajničkih stavova?

Sam

11.05.2021 23:26

@Branko Srećković - Hoce,hoce.Ova Srbadija nista ne razumije samo lupa.Zena nije spomenula nikakv srpski narod vec vrlog vodju koji je bio akter tih ratova sto zena spominje a sto je sve istina sto kaze.Drugo je sto tzv. srpske patriyote nece to da vide i da priznaju.Nema vam spasa dok se ne prizna istina a zena to naglasava.

Mapko

11.05.2021 19:18

Ma nije sramota imati anti srpski stav, to je demokratija, no ovde je sasvim druga prica. Natasa Kandic, ima pravo da mrzi Srbiju i srpski narod, njeno je pravo da preuzme neo-ustasku retoriku, njeno pravo da nastavlja prokletu i degutantnu "srbijansku-titoisticku" pricu i narativ, ali secam pre par godine, na rts-u kada je uzivo i javno negirala da su preko 4000 Srba, civili ubijeni u Sarajevo tokom rata od strane armije BiH, cevima i nozevima ubijeni od strane teroristicke islamisticke "armije BiH". Dotle je stigla, da ta zena negira bilo koji zlocin nad Srbima u HR, BiH i na Kosmetu. Moze li biti veci monstrum od osobe. Natasa Kandic i cela ta zlocinacka srbijanska propala YU garnitura je politicka septicka jama. Negirati zlocine je kao da ponovo ubijate zrtve, kao da ih vredjate, a to Natasa Kandic radi svakog dana. Treba zakon uvesti protiv negiranje zlocine nad Srbima, koji ce goniti i kazniti takvi prljavi umovi. A to da su Natasa Kandic, Sonja Biserko i cela ta neo-ustaska-nacisticka-titoisticka bratija rasisiticki naklonjeni prema Srbima ne treba obratiti paznju, ma da njihov ustaski poziv prosle godine, taj 88 apel, 88 kao Heil Hitler, Jedino kada vredjaju i negiranju srpske zrtve, treba ih sudski goniti zbog govor i sirenje mrznje.

Sem

11.05.2021 23:33

@Mapko - Uh sto si pametan u p.m.Ovo sto si nabrojao ni pas s maslom ne bi progutao.A zasto, zato jer ne mozes istini u oci pogledati i kamo srece da su Srbi ko g.Kandic nikad rata ne bi bilo ni ikakvih stradanja.Ali Srbi vole da se kocopere svakom, da vladju svakom, da lazu, petljaju,iskrivljuju istoriju, ne podnose komsije u regionu itd itd.Zamislite se malo sta bi bilo da ste iole bolji narod.

Ivana

11.05.2021 19:23

Dokle ćete više pričati protiv svog naroda, i koliko vas plaćaju za to, što će te nas potkopi, naravno da Srbi nisu krivi, jer su na ovim prostorima samo Hrvati pravili zločini.

Sofija

11.05.2021 20:45

Што Наташа живи у Србији са Србима ако мисли да смо ми геноцидан народ и држава .Време је да се пресли

Andrej

11.05.2021 21:18

Sramota je ponašanje Nataša Kandić.

Napoli

11.05.2021 21:43

Srbijo čuvaj se, mnogo je onih koji bi da te vide na kolenika i u blatu!!!

perun

11.05.2021 21:46

Dokle cemo jos morati da trpimo ovu opajdaru , kada ce nadlezni da reaguju i proteraju je iz Srbije ?

Zeljko

11.05.2021 22:00

Niko u svetu ne zna ko je Nataša Kandić, a svi u svetu znaju ko je Piter Handke. Ali ovde je poenta da ona mora nekako da napadne Vučića. Jadna je.