PREDRAG AZDEJKOVIĆ, UREDNIK MAGAZINA OPTIMIST I GEJ AKTIVISTA, IZNEO IDEJU KOJA JE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA PRIHVAĆENA S ODUŠEVLJENJEM: Vreme je za rijaliti: Veliki demokratski brat!
Foto: Alo.rs

 

 

Azdejković za naš list kaže da još nije siguran oko naziva, ali da mu „Veliki demokratski brat“ deluje prikladno i da kao obaveznog učesnika vidi Dragana Đilasa.

- On je rodonačelnik srpskog rijalitija i ima velikog iskustva u organizovanju istih. Ako je Đilas tu, mora i Boris Tadić jer će njih dvojica da se svađaju više nego Miljana Kulić i njena majka. Uloga Vuka Jeremića u rijalitiju bi bila da histeriše zašto ga niko ne uzima za ozbiljno, iako je on najpametniji, najveći, najkompetentniji… Zoran Lutovac i Borko Stefanović bi ušli u rijaliti jer neko mora da sprema po kući, čisti, pere i kuva. Čedomira Jovanovića i Zorana Živkovića bih ubacio jer rijaliti mora da ima i dosadne učesnike koji će odmah da ispadnu - kaže Azdejković i dodaje da bi voleo da jedan od učesnika bude i Šapić.

Predrag Azdejković

Predrag Azdejković FOTO: Alo!/Ognjen Radošević

 

 

 

- Jer kakav bi to rijaliti bio bez nasilja, ali ne znam da li bi imao vremena od svojih veoma važnih obaveza. Vojislav Koštunica, kao originalni cepač Demokratske stranke, bio bi biser ovog rijalitija koji bi po ceo dan pokušavao da pomori ukućane, ali onda ostaje pitanje ko bi bio Veliki demokratski brat?! - naveo je on, dok je jedan od korisnika Tvitera napomenuo da pozivnicu za učešće u rijalitiju treba obavezno poslati i Marku Bastaću i da je ideja za takav šou bilo i ranije.

„Već je neko imao ideju o tome, ali svi znamo da bi Bastać tu pokidao, ima iskustva sa vezivanjem i kesama. Mislim, sam je čovek to rekao“ - naveo je jedan tviteraš.

 

Da li će pasti seks?

- Mariniku Tepić ne bih ubacivao u ovaj rijaliti, već da samo muški budu u kući pa da vidimo da li će pasti neki seks - kaže Azdejković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading