Palma spomenuo spisak gostiju koji su bili na njegovim skupovima
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- Meni i dalje nije jasno šta sam ja to loše uradio. Da li je zabranjena muzika, da li su zabranjeni pevači? Sve su slagali osim da je bila muzika, da su bili skupovi i da su dolazi moji poslovni partneri. Mnogi su bili na mojim proslavama, od patrijarha do Koštunice. Ja se izvinjavam pojedinim ljudima koji su na fotografijama i koji su sad uvučeni u sve - istakao je Dragan Marković Palma.

Na pitanje da pored zaštićenog svedoka postoji još sedmoro njih koji su spremni da svedoče protiv njega, naveo je da ne vidi razlog zašto se skrivaju i čekaju.

- Neka izađu i neka kažu, evo svedoci više ne moraju da dolaze u Jagodinu. Ja sam predlagao da ako ima neka škola ili zgrada blizu mesta stanovanja Marinike Tepić, da se tamo održe saslušanja. Ja ću sve da kažem sudu i za tog navodnog svedoka i sve. Nema razloga da plašite ljudi - rekao je on, prenosi "Mondo".

On je istakao da su njegovim skupovima prisustvovali mnogi i da ne želi da dostavlja spisak svih koji du dolazili.

- Kad na vrbi izraste grožđe ću da im dam spisak mojih gostiju, neka oni daju spisak svedoka. Ja poštujem zakon ove države, ali mi je čudno da se obrnutim postupkom sve ide. Sve priče koje kruže u medijima, sve to samo služi da me oblate, ali da mi ostanu dužni neće, preko suda naravno. Ovde se radi o pretnji, dizanju panike, blaćenju i degradaciji moje ličnosti - rekao Palma.

U javnosti je odjeknula ispovest muškarca iz Jagodine, koji navodi da je radio za Markovića i do detalja je opisao šta se navodno događalo u hotelima, na bazenima i prostorijama iznad Televizije "Jagodina".

Neimenovani svedok je ispričao da su "uvek u pitanju bile proslave" koje bi se završile u privatnim prostorijama, navodeći i primer jednog jagodinskog kluba u kojem postoji "posebna ljubičasta soba" u kojoj se, prema njegovim rečima, odvijalo podvođenje.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading