ŠEŠELJ OBJAVIO ŠTA MU JE MILOŠEVIĆ OTKRIO U HAGU Legija je Slobi u noći hapšenja rekao ove reči, a onda je usledila odluka bivšeg predsednika koja je sprečila krvoproliće (VIDEO)
Printscreen

Šešelj kaže da je u seriji "Porodica" preteran izraz zabrinosti na Miloševićevom licu.

- Milošević nije bio kukavica. On je bio hrabar čovek i on se nije plašio za sebe. Njegov strah je bio vezan za porodicu - rekao je lider SRS.

Vođa radikala se setio i poslednjeg razgovora koji je vodio sa Miloševićem.

- Sva njegova zabrinutost, uprkos veoma lošem zdravlju, se odnosila na porodicu i na njegovo stradanje - izjavio je dr Šešelj i dodao da je razgovor bio na temu koalicije SRS i DSS, kako bi radikali insistirali na aboliciji svih pripadnika Miloševićeve porodice, kako bi se oni vratili u zemlju.

Šešelj je dodao da su Marka Miloševića dosovci gonili samo zbog toga što je navodno nekom otporašu pretio da će ga prerezati motornom testerom.

Predsednik SRS je rekao da je Čedomir Jovanović izmislio da je Marija Milošević pucala u njega.

- Pucala je u vazduh, da je pucala u njega, pogodila bi ga - rekao je dr Šešelj u jutarnjem programu TV Hepi.

Lider radikala je rekao da je Đinđić raskrinkan u seriji i da je Uliks Fehmiu perfektno "skinuo" Đinđićeve psihopatske tikove i prinudne radnje.

On je rekao i da je Mima Karadžić dobro odglumio generala Pavkovića, ali da fizički ne liči na njega. 

Govoreći o Đinđiću, dr Šešelj kaže da je u pitanju monstruozna ličnost.

- Niko se drugi ne bi usudio da isporučuje Miloševića Hagu, nego Zoran Đinđić. To je ogromna sramota koja se prenosi sa kolena na koleno, a još ga je isporučio na Vidovdan, najsvetiji od svih srpskih praznika. Nije bilo nikakvog pravnog osnova za izručenje. Koštunica nije imao hrabrosti. Pavković je rekao da li može da zaustavi taj helikopter, Pavković je rekao da može i čekao naređenje, a Koštunica je zaćutao - rekao je predsednik SRS.

Šešelj kaže da su u prvoj najezdi na vilu "Mir" učestvovali pripadnici Đinđićevog mafijaškog Surčinskog klana.

- Mi smo raskrinkali to i onda su povukli Surčince i onda su angažovali JSO. Legija je rekao Slobi da mu se može priključiti i da će pola jedinice sa njim. Ali dilema je bila da li će doći do velikog krvoprolića. Zbog toga što Milošević nije hteo krvoproliće, on se predao. Rekao mi je u Hagu da nije hteo nijedna nevina glava da padne. Dali su garanciju da ga neće isporučiti Hagu Vojislav Koštunica, Zoran Đinđić i Milan Milutinović. Zorana Đinđića Bog je odavno zaslužno kaznio, a ove još nije. Bog kažnjava, neki kažu do sedmog kolena, a neki do jedanaestog - rekao je Šešelj i dodao da čovek uvek mora da vodi računa da ne uradi nešto što će ga tako silno obrukati i što će osramotiti njegove potomke.

Predsednik SRS ističe da je Branislav Ivković "sedeo na dve stolice".

- Plan je bio Đinđićev, kad je Sloba uhapšen, da Ivković preduzme SPS i to im nije uspelo. Posle je odvojio poslaničku grupu, znači bio je izdajnik - rekao je lider radikala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading