BEOGRADE, NE DAJ SE! Ovako srpska prestonica izgleda posle sinoćnjih protesta! (FOTO)

Huligani i vandali koji su sinoć u centru Beograda protestvovali zbog epidemioloških mera ostavili su haos na platou ispred Skupštine Srbije!

Protesti
Protesti, Foto: Facebook

Gradske službe raščišćavale su prostor ispred Skupštine Srbije celu noć. Isto kao i prethodnih dana nakon protesta, demonstranti su iza sebe ostavili pustoš.

Goran Vesić se na Fejsbuku oglasio slikama uništene Narodne skupštine Republike Srbije!

Vesić je na Fejsbuku napisao da grad Beograd najoštrije osuđuje nasilje koje si huligani organizovali sinoć u centru našeg grada.

I da su ovako noćas huligani, koje organizuje Đilasov Mlađan Đorđević, uništavali Beograd. - Pogledajte kamene kocke koje su vadili kako bi gađali policiju i uništavali Narodnu skupštini Republike Srbije. -

- Pogledajte kako su ove bitange uništile postament skulpture “Igrali se konji vrani” vajara Tome Rosandića postavljene 1939. godine ispred skupštinskog zdanja ondašnje Kraljevine Jugoslavije, a danas Republike Srbije. -

Grad Beograd je jutros počeo procenu štete. Čim procena bude završena objavićemo je i poslati krivičnu prijavu i prijavu za naknadu štete Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Svaka od ovih bitangi koja je uhapšena i za koju se dokaže da je je učestvovala “u nasilnoj skupini” platiće solidarno ovu štetu.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi