BEZ KLJUČNOG OBELEŽJA NISI SMEO PRED ARKANA! Tigrovi išli u borbu samo pod jednim uslovom, morali su da je imaju! (VIDEO)

O ulozi Arkana u poslednjem ratu devedesetih, podeljena su mišljenja. Jedni ga smatraju herojem i braniocem Srpstva, dok drugi govore da je bio kriminalac i ratni profiter.

Željko Ražnatović Arkan
Željko Ražnatović Arkan, Foto: Youtube/Printscreen

* Jedni su ga voleli, drugi mrzeli

* Za Srbe heroj, za ostale ratni zločinac

* Za neke patriota, za druge ratni profiter i kriminalac

Željko Ražnatović Arkan istovremeno je izazivao strah i poštovanje, a njegovo ponašanje često je karakterisano kao brutalno.

Na stranici Legende devedesetih ranije je objavljena fotografija Željka Ražnatovića Arkana u prilično neobičnom izdanju.

Naime, na slici se vidi kako Arkan i njegovi "Tigrovi" nose takozvane kape "Arkanovke".

HRVAT BIO VOĐA MEKSIČKE BANDE! Ozloglašeni Papa Džo je počeo da ubija u 17. godini, bio je glavni za drogu, a jedan detalj je luđi od svakog mafijaškog filma! (VIDEO)

- Zimske vunene kape, koje su po potrebi mogle da se prevuku preko lica ako su prethodno bile izbušene rupe za oči i tako postanu fantomke, bile su popularne među Tigrovima tokom rata i poznate pod nazivom Arkanovke. Željko Ražnatović ih je delio dobrovoljcima svoje Garde. Ta kapa je bila njegov zaštitni znak još iz vremena dok je pljačkao banke po Zapadnoj Evropi, piše na ovoj Instagram stranici.

Osnovao je Škorpione, a bio je svedok na suđenju Slobodanu Miloševiću u Hagu!

AUTOR: Kurir/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 02.09.2019. 18:56 - 02.09.2019. 19:12 Usled kraće, teške bolesti, u Beogradu je u nedelju preminuo Milan Milanović Mrgud (64), nekadašnji pomoćnik ministra odbrane Istočne Slavonije, Baranje i Zapdanog Srema i potpisnik mirovnog Erdutskog sporazuma iz 1995.godine.

Neki trvrde da on nije pljačkao, već je bio patriota, a drugi tvrde sasvim suprotno.

BONUS VIDEO: Delije zaustavile autobus

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi