Ljubiša Buha Čume
Youtube printskrin
Ljubiša Buha Čume

Youtube printskrin

Ljubiša Buha Čume, Foto: Youtube printskrin

Broj ovih poseta u godinama pre toga nije ništa manji, a u javnost su svojevremeno isplivale i fotografije uzvratnih poseta, preciznije ne samo da se Buha nije vadio iz Milovićeve kancelarije, nego je i Milović išao u Buhinu kuću.

vojislav šešelj

Vladimir Marković/Alo

Šta je bila tema ovih susreta ni danas nije poznato, a Milović se ne izjašnjava.

Rodoljub Milović kaže da Šešelj podnese krivičnu prijavu

Alo

Rodoljub Milović, Foto: Alo

Iako nije ušao u program zaštite svedoka, kao svedok u postupku protiv „zemunskog klana“ Čume je imao policijsko obezbeđenje, a u javnosti su međutim tokom dugogodišnjeg Milovićevog načelnikovanja itekako isplivavale priče o tome da Čume upravo zloupotrebljava činjenicu da ima policijsku pratnju za nelegalne aktivnosti i razna bahata ponašanja.

PROČITAJ JOŠ:

Da sve bude interesantnije, deluje kao da sam Milović ne vidi ništa sporno u svojim susretima sa šefovima klanova. Tako je i nedavno u intervjuu za NIN po svemu sudeći sam priznao svoje veze i sa crnogorskim kriminanim klanovima.

Te tako, između ostalih priča, u navedenom intervjuu objašnjava da je išao da se nađe sa pojedinima u Crnoj Gori da bi mu se opravdao i izvinjavao „za nešto“. Mada je i to tek samo jedan u nizu Milovićevih susreta za koja godinama ima tek sporadično prilično neuverljiva objašnjenja.