Joca Amsterdam, ćelija
D. Danilović
Joca Amsterdam, ćelija

D. Danilović

Joca Amsterdam, ćelija, Foto: D. Danilović

Dobrijević je pričao o događajima sa beogradskog asfalta devedesetih, a jednu od tih priča možete pročitati u tekstu ispod

Aleksandar Knežević Knele

Facebook printscreen

Međutim, jedan od bizarnih događaja koji se desio, gost ove emisije, neće nikada zaboraviti.

Dobrijević je neko vreme proveo u Holandiji sa ekipom iz bivše Jugoslavije, a najviše sa svojim prijateljima iz Beograda, odnosno sa Zvezdare.

U BEOGRADU PALA JEDNA OD NAJVEĆIH KRIMINALNIH GRUPA Imali specijalne bunkere i kurire za prevoz droge po Evropi, pogledajte šta je policija sve zatekla kod njih! (FOTO)

Tako su se jednom prilikom našli u akciji pljačkanja porodične kuće u Amsterdamu.

- Žena i muškarac su spavali. U jednom trenutku, ona se probudila, videla me, ali se u strahu okrenula na drugu stranu - priča Dobrijević.

KRISTIJANO RONALDO NA KOKAINU Otkriveno poreklo misterioznog tovara droge sa Dunava?! Šifra vodi do poznate juvelirnice i organizacije na vrhu piramide

On je ubrzo izašao iz sobe i upozorio prijatelja da su probudili vlasnike, ali ovaj nije hteo da napuste kuću.

Daljom pretragom naišli su na omanji sef koji su odneli sa sobom.

VARATE SE AKO MISLITE DA SE ZEMUNSKI KLAN NIKOGA NIJE PLAŠIO! Zbog jedne otmice jedva su sačuvali žive glave!

Dok su se u kolima udaljavali od kuće koju su opljačkali pokušavali su da obiju sef. Kada su konačno uspeli stavili su ruke unutra i izvadili par ljudskih očiju.

- Brzo sam ispustio ono. Bio sam potpuno šokiran - ispričao je Dobrijević.

ŠOK DETALJI HAPŠENJA! Droga skrivena na TITOVOM BRODU, traga se za saradnikom Darka Šarića!

Nisu mogli da veruju zgađeni su bacili ljudske oči nazad i ubrzo se otarasili sefa.

Ovaj događaj ostao je u zauvek u pamćenju Dobrijeviću i njegovim saučesnicima.

RAZBIJENO NEPROBOJNO SELO! Srpska policija upala u ALBANSKO LEGLO, pao šef klana sa čistim heroinom, od kilograma droge pravili su ČETIRI!

PAO "MEDA", VOĐA OZLOGLAŠENOG KLANA! Ovo su pripadnici opasne grupe koji su juče uhapšeni, njihova imena su poznata OD DEVEDESETIH!

SVE O OZLOGLAŠENOM KLANU AMERIKA Bili jači od Zemunaca, a vođa im je bio čovek koji je ubio Cecinu kumu! Poznati su i kao "eskadron smrti"!

Komentari (1)

Ide neki čovek

17.05.2019 19:06

Ljudske oči? U sefu? Ohoho pa oni su mogli da gadno nastradaju. Naišli na sektu ili manijakovu kuću. Zato ona žena nije pisnula nego se okrenula i nastavila da spava. Zato što je znala da im neće biti ništa, da ako ih pipnu, njihove oči će završiti u sefu takođe. Kriminalci u svojoj silnosti i osionosti zaboravljaju da su smrtna vreća mesa, krvi i kostiju.