Aleksandar Knežević Knele
Facebook printscreen
Aleksandar Knežević Knele

Facebook printscreen

Aleksandar Knežević Knele, Foto: Facebook printscreen

Dobrijević je ispričao kako su izgledali sukobi zvezdarskog i voždovačkog klana i epski ulični okršaji sa Kristijanom i Kneletom.

U BEOGRADU PALA JEDNA OD NAJVEĆIH KRIMINALNIH GRUPA Imali specijalne bunkere i kurire za prevoz droge po Evropi, pogledajte šta je policija sve zatekla kod njih! (FOTO)

- Prvi put sam video Kneleta kada je Kristijan došao da se tuče sa mojim drugom Kizom na "ferku". Kristijan je izvadio neki kratež, neku pušku, sklapa je iz dva, tri dela - priča Dobrijević.

Kristijan Golubović

Dejan Briza/Alo!

Kristijan Golubović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Prema njegovim rečima, Krisitjan je pušku, potom dao Kneletu i rekao: Ako neko uleti, odmah ga upucaj.

KRISTIJANO RONALDO NA KOKAINU Otkriveno poreklo misterioznog tovara droge sa Dunava?! Šifra vodi do poznate juvelirnice i organizacije na vrhu piramide

- Tu se našao i jedan momak iz starije ekipe. Prišao je, oteo pušku Kneletu i rekao: Nema pucanja, ja sam ovde. To je bio Srđan Adžemović Adžem - ispričao je Dobrijević, ne otkrivši kako se tuča završila, ali istakavši da se Kristijan u to vreme izdvajao od ostalih momaka.

VARATE SE AKO MISLITE DA SE ZEMUNSKI KLAN NIKOGA NIJE PLAŠIO! Zbog jedne otmice jedva su sačuvali žive glave!

BIVŠI KOMANDIR STRAŽE ISPRIČAO SVE DETALJE Knele se u zatvoru hvalio da je na stadionu Crvene Zvezde, naočigled policije, vadio pištolj i govorio samo jednu rečenicu!

ŠOK DETALJI HAPŠENJA! Droga skrivena na TITOVOM BRODU, traga se za saradnikom Darka Šarića!

Komentari (1)

Slave

17.05.2019 20:56

Adzem - Veljin telohranitelj, a Adzemova zena-poslanica u skupstini. Samo u Srbiji najveci smradovi uspevaju, a inteligencija bezi preko.