Zoran Jeličić
Printscreen/RTS

 

Zoran Jeličić

Printscreen/RTS

Zoran Jeličić, Foto: Printscreen/RTS

 

* U toku suđenje Valjevskoj grupi pred Specijalni sudom u Beogradu

* Optuženi Zoran Jeličić danas je prerezao sebi vrat pred svima u sudnici!

* Jeličić se javio za reč, a onda je nastao haos!

Zoran Jeličić je izašao za sudsku govornicu, i uz reči "Sada ću da se ubijem pred svima" iz džepa izvadio oštar predmet i prerezao sebi vrat.

Podsetimo, Zoran Jeličić iz Padinske Skele uhapšen je 2009. godine zbog sumnje da je ubio Željka Đedovića u Valjevu. Milan Lazarević, zvani Laza Bombaš, bio na čelu devetočlane kriminalne grupe, koja se dovodi u vezu sa tim ubistvom.

Pročitajte još:

Policija je te godine uhapsila Zorana Jeličića iz Padinske Skele zbog sumnje da je ubio Željka Đedovića u Valjevu. Tada je hapšeno devet članova kriminalne grupe koja se direktno dovodi u vezu sa tim ubistvom. U Okružnom sudu u Valjevu petorica osumnjičenih su i saslušani.

Specijalni sud u Beogradu

Masanori Jošida

Specijalni sud u Beogradu, Foto: Masanori Jošida

MUP je saopštio da su uhapšeni privatni preduzetnik Milan Lazarević (1970), Milan Milinković (1965), Nebojša Goloskoković (1980) i Aleksandar Pavlović (1970) iz Valjeva, kao I Zoran Jeličić (1968) iz Beograda.

Jeličić prerezao sebi vrat za govornicom!

AUTOR: Alo/Kurir/V.M. DATUM I VREME: 20.11.2019. 10:34 - 20.11.2019. 11:07 Optuženi iz Valjevske grupe pokušao da se ubije! Specijalni sud u Beogradu, Foto: Masanori Jošida * Haos u Specijalnom sudu u Beogradu * Zoran Jeličić iz "Valjevske grupe" pokušao samoubistvo u sudnici * Prerezao je sebi vrat!

Prema informacijama policije, vođa te grupe je Milan Lazarević, zvani Laza Bombaš, koji je proveo sedam godina u zatvoru zbog raznih krivičnih dela.

Zoran Jeličić

Printscreen/RTS

Zoran Jeličić, Foto: Printscreen/RTS

- Direktan izvršilac ovog krivičnog dela jeste Zoran Jeličić. Njega je na lice mesta, vozilom 'golf' dovezao Milan Lazarević - potvrdio je tada direktor policije Milorad Veljović.

Pročitajte još:

U policiji kažu da je Lazarević naručio Đedovićevu likvidaciju. Lazarević ima firmu koja se bavi fizičko-tehničkim obezbeđenjem, ali inspektori sumnjaju da je to preduzeće u stvari bilo paravan za izvršenje najtežih krivičnih dela.

BONUS VIDEO: Alo.rs na licu mesta! Drama u naselju Braća Jerković