Zoran Mrva
screenshoot
Zoran Mrva

screenshoot

Zoran Mrva, Foto: screenshoot

Kako Kurir saznaje, reč je o Zoranu Mrvaljeviću Mrvi, pripadniku škaljarskog klana, koji je od ranije poznat policiji, ali i javnosti po brojnim pucnjavama.

PROČITAJ JOŠ:

Ranije uhapšena J. P. (1980), policijska službenica Policijske uprave Novi Sad, kako se sumnja dala je podatke Branka Perišića iz Novog Sada, za kojeg je utvrdila da nema biometrijska dokumenta, osumnjičenom Z. M.

On se sumnjiči da je zatim pribavio falsifikovani izvod iz matične knjige rođenih, kao i knjige državljana, koje je J. P. potom iskoristila kako bi mu izdala ličnu kartu na ime Branko Perišić sredinom marta ove godine.

Zoran Mrva

screenshoot/Facebook

Zoran Mrva, Foto: screenshoot/Facebook

Osumnjičenom Z.M., po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, određeno je zadržavanje do 48 časova, dok će protiv J.P. biti dopunjena ranije podneta krivična prijava.

U akciji je privedena još jedna osoba za koju se sumnja da je učestvovala u izvršenju ovih krivičnih dela, a pripadnici MUP-a u saradnji sa Tužilaštvom nastavljaju dalji rad na identifikaciji svih osoba za koje su sumnja da su učestvovale u izvršenju ovih krivičnih dela.

Da podsetimo, u junu su uhapšeni pomenuta službenica J. P. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela zloupotreba službenog položaja i trgovina uticajem, Novosađanin N. B. (1978) i crnogorski državljanin M. V. (1985) zbog krivičnih dela dela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave, dok je protiv policijske službenice Z. D. (1965) podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja.