KRVAVI RAT KLANOVA POSTAJE JOŠ JEZIVIJI Crnogorac brutalno pretučen u Španiji! Hteo da se sakrije, ali su ga PRONAŠLI! Nisu ga ubili samo iz jednog razloga!

Odbegli visokopozicionirani član jednog kotorskog klana nedavno je brutalno pretučen u jednom španskom gradu, saznaje Borba. On je pripadao jedinstvenom klanu iz Kotora, ali je kasnije izabrao jednu od dve zaraćene strane i bio je visoko pozicioniran.

Kotor
Kotor, Foto: Shutterstock

Njega su, kako je potvrđeno u policiji za crnogorsku "Borbu", najverovatnije, prebili članovi suparničke grupacije. Te informacije su došle do crnogorske policije, ali se ta osoba zvanično ne potražuje u Crnoj Gori.

Kako se saznaje, prebijeni član kriminalnog miljea, napustio je Crnu Goru, pre par godina, u vreme izbijanja kokainske afere. Boravio je na nekoliko lokacija, a na kraju je završio u Španiji, gde je nastavio život pod drugim identitetom.

LIST BORBA HITNO IZVEŠTAVA Crnogorci vladaju Južnom Amerikom! Napravili HAOS u dalekom Čileu, policija upala na brod, pronađeni DOKAZI ukazuju na plan za osvajanje SAD?!

španska policija hapšenje
španska policija hapšenje, Foto: Profimedia

Međutim, nedavno su ga otkrili članovi zaraćenog klana i pretukli ga, ali je očigledno da nisu želeli i da ga ubiju. Verovatno su time hteli da pošalju poruku ostalim odbeglim članovima, jer se u podzemlju i policiji brzo prenela vest o napadu na pomenutog pripadnika klana.

ŠEŠELJ NAPISAO PORUKU JAVNOSTI Izneo detalj koji rešava SLUČAJ UBISTVA od kojeg Srbija strepi! (FOTO)

Rat škaljarskog i kavačkog klana počeo je 2014. kada je u Valensiji nestalo preko 300 kilograma kokaina i do sada je odneo preko 40 života.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi