Olja Bećković i Milan St Protić ismevali Vučićevo obećanje, pogledajte kako je predsednik Srbije uzvratio drugoligašima iz "Utiska nedelje"

Bećkovićeva i Protić su se smejali cinično pokušavajući da predstave telefonski razgovor predsednika Srbije i njegovo obećanje kao nameštaljku

Utisak nedelje
Utisak nedelje, Foto: printscreen

Olja Bećković i Milan St Protić pokušali su da ismevaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji "Utisak nedelje", poznatoj po tome što odavno služi za plakanje i utehu drugosrbijancima i građanerima.

Bećkovićeva i Protić su se smejali cinično pokušavajući da predstave telefonski razgovor predsednika Srbije i njegovo obećanje kao nameštaljku, a Vučić im je uzvratio na najbolji mogući način.

Pogledajte u sledećem snimku kako je Vučić uzvratio drugoligašima iz "Utiska nedelje", posle samo dva dana.

Detaljnije o plaču petooktobaraca, otkad su ostali bez prihoda novca i mogućnosti da otimaju od sopstvenog naroda, pročitajte u tekstu: Šesti oktobar

Povezane vesti

 • Korisnik: sara
  14/10/2020 - 10:58
  Olja Bećković i Milan St Protić, dva propala i prohujala lika!!!!.
 • Korisnik: Rade
  13/10/2020 - 22:57
  Da li je stvarno moguće da ne kapiraju da ih je narod provalio i da im više ništa ne veruje.
 • Korisnik: brank
  13/10/2020 - 21:36
  da li je to onaj PROTIC, sto je izjavio da zali sto se nije rodio kao francuz.Ovoliko kompleksa na jednom mestu ,uzas.VUCIC JE ZA NJIH 21 VEK, ONI SU JOS U DEVEDESETIM.,.MRZNJA JE BEDEM KUKAVICLUKA I BOLEST OD KOJE SE LECI.ZA NJIH JE KASNO,ZATO U LAZU, AKLJUC BACITI U SAVU.NAKARADNE SPODOBE.
 • Korisnik: Delija iz Valjeva
  13/10/2020 - 21:23
  Au šta ovo bi.Gol za pobedu u 97 minutu.E moj protiću ispušena lulo,solidarišeš se sa ovom propalom glumicom koja je umislila da je novinarka i voditeljka!!!!!
 • Korisnik: branka met
  13/10/2020 - 16:36
  Bože, kako ovi zlosrećnici uživaju i potiču jedno drugo na prizemne i glupe konstatacije. Da li je moguće da su tzv drugosrbijanski intelektualci uglavnom nalik na ovo dvoje. Mislim da intelektualci treba da misle svojom glavom, a ne da budu megafon netalentovanih vlasnika tajkunskih medija. Nisu oni nikakvi srbijanci (pravilno bi bilo Srbi. Pojam Srbijanci uveo Pavelić sa ciljem da razbije srpski korpus), jer da imalo imaju pozitivan odnos prema Srbiji drugačije bi govorili.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi