Vladan Milojević
Alo!/Vladimir Marković
Vladan Milojević

Alo!/Vladimir Marković

Vladan Milojević, Foto: Alo!/Vladimir Marković

"Euforija je OK, ali tražim od igrača i tražiću da nema priče o Napoliju. Znaju da je prvi protivnik najbitniji. Rekao sam da je šampionat najbitniji i nema bilo kakvih kalkulacija, bez obzira na sve. Da razmišljamo drugačije ne bi bilo dobro", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević je dao veliki respekt Radniku, koji je na pauzi napravio smenu trenera i umesto Mladena Dodića postavio Milana Milanovića.

Pročitajte još:

"Pauzu smo iskoristili na najbolji mogući način i prijala nam je. Igramo sa ekipom koja ima dobar tim, mesto na tabeli ne pokazuje realno stanje. Veliko poštovanje imam prema Radniku, očekuje nas dobra predstava i pozvao bih navijače da nas podrže."

Prema njegovim rečima još uvek nije odlučio da li će se izvesti kombinovan sastav.

"Meč sa Radnikom i sa Napolijem nemaju dodirnih tačaka", jasan je trener šampiona Srbije.

On je dodao da su poslednja pojačanja Marko Marin, Goran Čaušić i Ričmond Boaći spremni da igraju protiv Radnika.

"Marin je u trenažnom procesu, fizički je spreman, iako nije igrao u prethodnom klubu. Čaušić i Boaći su došli iz takmičarskog ritma, igrali su za svoje timove i tu nema problema. Ne treba pričati o njihovim kvalitetima, dugo smo ih hteli i brzo su se uklopili u svlačionicu".

On je prokomentarisao i činjenicu da Nemanja Milić, koji je ovog leta imao dobru minutažu i bio starter u Salcburgu, nije licenciran za nastup u Ligi šampiona.

"Računam na sve igrače, ne volim da pricam o pojedincima. Da mogu da igraju više stavio bih ih u sastav. Morao sam da donesem odluku i tako sam procenio... On je izuzetan fudbaler, a mi imamo veliki fond igrača", zaključio je Milojević.

Utakmica 8. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radnika igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 20.30 sati.