Ubistvo kod Iriga
Alo!/Masanori Josida
Ubistvo kod Iriga

Alo!/Masanori Josida

Foto: Alo!/Masanori Josida

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su Z.D. (52) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo i D.Đ. (43) iz Beograda, osumnjičenu za teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Sumnja se da je Z.D. 25. aprila ove godine, oko 22.50 sati, hicima iz vatrenog oružja usmrtio Nemanju Grčića (37) u privatnom apartmanu u Vrdniku kod Iriga.

 

D.Đ. se sumnjiči da je prethodno otvorila vrata apartmana u kom je bila sa N.G.

Nemanjina supruga inače policiji je ispričala da je prisustvovala zločinu kada je, prema njenim rečima, muškarac upao u njihov apartman, nasrnuo na Grčića, a potom ga upucao. Ona je rekla da je nakon toga izjurila do vlasnice apartmana i rekla joj da joj je muž ubijen.

Ubistvo kod Iriga

Alo!/Masanori Josida

Ubistvo kod Iriga, Foto: Alo!/Masanori Josida

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Podsetimo, ubijeni Grčić, inače je pripadnik grupe Alena Kurine, vođe najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini. On je bio jedan od Kurininih najbližih saradnika i grupe koja se bavi švercom narkotika.

Grčić je ranije osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških telesnih povreda. Zbog šverca narkotika odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine zatvora.

 

Komentari (1)

savana

27.04.2019 21:17

svaka cast na brzom resavanju dela. pohvale za mandica nacelniks