Napuštena kuća
Youtube Printscreen
Napuštena kuća

Youtube Printscreen

Napuštena kuća, Foto: Youtube Printscreen

 

Trebalo je nešto vremena da osoba sa druge strane žice ubedi policiju u neobičan incident. Neimenovani muškarac pozvao je policiju i rekao da je otišao sa prijateljem da zapali džoint u napuštenoj kući u Hjustonu, Teksas, kad su videli tigra.

Pročitajte još:

- Ispitivali smo ih da vidimo da li su bili pod uticajem droga ili su zaista videli tigra – rekao je policijski zvaničnik Džejson Elderet.

Kad je policija stigla do kuće, pronašli su ugojenu ženku tigra u kavezu u garaži. Kuća je bila napuštena već neko vreme, a nekoliko pakovanja mesa pronađeno je kod životinje. Policajci su rekli da je tigrica bila pitoma i mirna, iako je bila ostavljena u jadnim uslovima, preneo je "ABC13". Uspavali su je i preneli u sklonište za životinje.

Direktorka Centra za istraživanje životinja Hajdi Kran rekla je da će velika mačka, koja je po dolasku imala oko 160 kilograma, biti prebačena u drugi objekat, koji ima dozvolu za držanje egzotičnih ljubimaca.

Preporučujemo još:

- Nije lako naći stalni dom za tigra. To je zato što oni baš i nisu najsjajniji ljubimci. Oni su napunjena puška uperena na svakog ko se nađe ispred njih. Mogu biti veoma opasni – rekla je ona.

U toku je istraga slučaja. Kako navodi CNN, još nije poznato da li će biti podneta tužba protiv vlasnika kuće.