Sveštenik Blagoje
RINA
Sveštenik Blagoje

RINA

Svešetnik Blagoje omiljeni među parohijama, ali i među saigračima, foto: RINA

„Nakon završene utakmice navijači su sedeli u bašti lokala pored stadiona, prvo su provocirali verbalno, a onda kad su krenuli da sednu u kola vratili su se i udarali našeg golmana. On je pao na samo nekoliko centimetara od ivičnjaka, ne smem ni da zamislim šta bi bilo da je udario u njega. Popadija je bila u blizini i pokušala da ga odbrani i smiri situaciju, ali i nju su udarili nogom u predelu grudi i to sve pred očima dece“, rekao je Zoran Antonijević predsednik FK „Crnokosa“ iz Kosjerića.

Sveštenik Blagoje

RINA

Sveštenik Blagoje, Foto: RINA

Kako ističe, paroh Blagoje je omiljeni igrač u klubu, ali i omiljen među parohijanima, a u ovom incidentu zadobio je teže telesne povrede i upućen je na bolničko lečenje u Užice.

„Na svoju odgovornost je potpisao i izašao kući, ali ima povrede glave, jedno oko mu je potpuno zatvoreno. Ovo je potpuni poraz za sport. Moram da priznam da su igrači bili fer i korektni, nakon rezultata u našu korist, ali navijači su zaista loše postupili. Ovakve situacije su nedopustive“, rekao je Antonijević.

Zoran Atonijević

RINA

Zoran Atonijević, predsednik FK "Crnokosa" iz Kosjerića ispred mesta gde se desio incident, foto: RINA

Sveštenik Blagoje već godinama brani mrežu FK „Crnokosa“ iz Kosjerića, počeo je da trenira u klubu „Sloga“ iz Kraljeva sa kojim je bio na pragu da uđe u prvu ligu, ali je ljubav prema svešteničkom pozivu ipak preovladala, a fudbal je ostao samo hobi.