Milorad Pupovac
Tanjug
Milorad Pupovac

Tanjug

Milorad Pupovac, Foto: Tanjug

 

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) najoštrije osuđuje pretnje ispisane na bilbordu Milorada Pupovca sa porukom: "Zakolji srpsku decu" i "Ubij Srbina". To je jasan poziv na krvoproliće i nove zločine i progone.

ĆIRO BLAŽEVIĆ PODRŽAO MILORADA PUPOVCA ZA EU IZBORE Srbi su me zvali, dok se ovi moji nisu ni setili

- Od hrvatskih vlasti ne očekujemo apsolutno ništa, ali EU pitamo, da li su to te evropske vrednosti kojima se ponosi. Činjenica je da je ta država nastala na kami i natopljena je srpskom krvlju širom NDH, a državnost je obnovila "Olujom" i "Bljeskom", novim zločinima nad Srbima i njihovim proterivanjem. EU mora da osudi i sankcioniše pozive na ubistvo dece, jer je Hrvatska njihova članica ili da to javno podrži pa da konačno znamo na čemu smo sa njima – izjavio je predsednik POKS-a i narodni poslanik Žika Gojković.

"ZAKOLJI SRPSKU DECU" Stigla uznemirujuća poruka iz Zagreba! Hrvati prevršili svaku meru, nema kraja odvratnosti! (FOTO)

Poziv na linč i ubistvo dece u toku izbora za Evropski Parlament i to sve bez ikakve reakcije EU je skandal bez presedana i podstrek za one koji prete da slobodno nastave s provokacijama, a možda i da pretnje sprovedu u delo.

 

POKS se iskreno nada da će se desiti čudo da će huligani i fašisti koji su ispisali pretnje biti osuđeni, kako nikome u 21. veku ne bi palo na pamet da preti ubistvom deci i nevinima.