Aleksandar Mirković, SNS,
Tanjug/Bojan Stekić
Aleksandar Mirković, SNS,

Tanjug/Bojan Stekić

Aleksandar Mirković, SNS,, Foto: Tanjug/Bojan Stekić

 

* Politika razvoja Beograda koju zastupa Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka će se nastaviti i ubuduće

* Lažnim patriotizmo Đilas, Jeremić i Obradpvoć na sve načine pokušavaju da se lažnim patriotizmom "operu"

* U Beogradu i Srbiji, svima je jasno da SzS predstavlja samo gomilu propalih političara

 

Njegovo saopštenje u celosti prenosimo u nastavku! 

 - Da su ljudi okupljeni u SzS najobičniji cirkuzanti danas nam je dokazao predstavnik ostatka DS-a koji je svoju političku karijeru gradio u korak sa najgorim gradonačelnikom u istoriji Draganom Đilasom.

Bašić, bivši pomoćnik Đilasa opet je potvrdio da samo takve neznalice koje su svoju nesposobnost dokazali kada su više puta preplatili Most na Adi, danas ne mogu da shvate da izgradnja novog na mestu starog železničkog mosta nije ničiji hir već preko potrebna investicija.

Više puta je objašnjeno i razjašnjeno zašto do toga mora doći, ali ljudima koji se bave samo sitnim politikanstvom i bednom demagogijom suvišno je ponavljati.

Pročitajte još:

 

Posebna je ironija što Đilas, Jeremić i Obradović koji su zbog poziva na linč, pretnji logorima, vešalima, paljenjem knjiga danas sinonim za fašizam, pokušavaju da se lažnim patriotizmom nekako operu.

U Beogradu i Srbiji, svima je jasno da SzS predstavlja samo gomilu propalih političara, koji su svoj period vlasti iskoristili za lično bogaćenje, a da su za to vreme iza sebe samo ostavljali pustoš i višemilionske dugove.

Kao neko ko dugo poznaje Đilasa, Bašić bi mogao da nam kaže odakle Đilasu 25 miliona evra i to samo u nekretninama i da li je on znao da mu je šef sa četiri privatne firme u periodu obavljanja državnih funkcija zaradio čak 619 miliona evra.

Predsednik Vučić najavio povećanja plata medicinarima i doktorima! Penzonerima po 5.000 dinara!

AUTOR: Alo.rs/T.Đ DATUM I VREME: 20.10.2019. 11:32 - 20.10.2019. 11:39 Predsednik je najavio povećanje plata i penzija, kao i novčanu pomoć penzionera sa najmanjim primanjima. Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen * Predsednik Srbije najavio je povećanja plata i penzija * Vučić dodao da će biti iznet nacionalni investicioni plan od 10 milijardi evra OTKRIVEN DETALJAN SPISAK PLATA U JAVNOM SEKTORU NAKON POVEĆANJA!

 

Neće smeti Bašić ništa da kaže, ali i bez njegovog odgovara, znaju građani da tu ekipu i sve ostale koje je iznedrio režim DS-a samo kriminal karakteriše.

Politika razvoja Beograda, svakog dela, pa čak i onog najudaljnijeg, koju zastupa Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka će se nastaviti i ubuduće, jer je to naš posao i jer to naš grad zaslužuje.

BONUS VIDEO: Alo.rs na aerodromu u Batajnici