Miljana Kulić
YouTube/Printscreen
Miljana Kulić

YouTube/Printscreen

Miljana Kulić, Foto: YouTube/Printscreen

Da li smatrate da Miljana i Zola ipak ne treba da se pomire? 

 

Tokom leta njih dvoje su sve vreme bili zajedno, živeći na relaciji Niš-Bosna, a išli su i u Tunis na godišnji odmor. Za to vreme Miljanina majka Marija je u intervjuima govorila da se odriče ćerke jer je potpuno zastranila i odala se porocima, što je ona sad i priznala. Zola je pre tri dana ušao u "Zadrugu" baš na rođendan Kulićke i doneo joj poklone, ali ubrzo je izbio sukob. Prvo se Čolić posvađao s Marijom i izvređao je, a onda ga je Miljana udarila pesnicom, pa je on nju počupao za kosu. Od tada doskorašnji par ne komunicira, a Nišlijka je odlučila da otvori dušu i kaže kroz šta je sve prošla tokom veze sa Zolom.

 - Ono što je moja majka pričala je sve bila istina. Tačno je da je Zola trošio moje pare na kocku i drogu, cela dva mesečna honorara sam mu dala da bi on uživao u porocima. Naravno da se sad kajem zbog toga, jer shvatam da on nije vredan nijednog evra, ali ne mogu da vratim vreme. Šta je bilo, bilo je, idemo dalje. Ja neću više da pričam o njemu jer je taj čovek ušao u "Zadrugu" na račun mog imena i ne želim više da mu dajem reklamu - u dahu je rekla Miljana.

Zola je pokušao da opovrgne njene tvrdnje, rekavši da su pare zajedno trošili i da je i on imao svoj zarađeni novac, ali mu Kulićeva nije dozvolila da priča.

Miljana Kulić

Foto: Youtube/printscreen

Miljana Kulić, Foto: Youtube/printscreen

- Ućuti i ne laži. Nisi imao ni dinara, od mojih para si mi kupio poklon za rođendan, ja sam ti ostavila novac pre ulaska - rekla je ona. Miljana je jedan od najplaćenijih rijaliti učesnika, isto kao i njena majka Marija. Njih dve imaju po 2.500 evra honorara na nedeljnom nivou, što znači da za jedan mesec zarade po 10.000. Pored toga, dobijaju i naknadu za učešće Miljaninog sina Željka u rijalitiju, koja iznosi 500 evra nedeljno.

Pročitajte i:

Komentari (2)

@@@

30.09.2020 10:56

Eeeee kukala nam majka, od vredne i postene nacije koja je izrodila najvece umove sveta, postali smo nacija debila

Nikola

30.09.2020 13:19

Zajedno trošili, kockali, pili i drogirani se.