Krizni štab
Tanjug
Krizni štab

Tanjug

Krizni štab, Foto: Tanjug

Doktorka Darija Kisić je izjavila da se po učestalosti oboljenja Crna Gora na trećem mestu u regionu i kako je istakla to je važno jer je veliki broj građana upravo u toj zemlji.

Da li se pridržavate mera?

 

Prema poslednjim podacima u Srbiji je nan korona virus testirano ukupno 1.028.058 osoba, dok je ukupan broj registrovanih slučajeva 32.408.

Pre sednice za RTS je govorila prof. dr Darija Kisić Tepavčević, zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“.

- Od avgusta imamo silazan trend, ali pojedine oscilacije poput jučerašnje ukazuju da situacija može brzo da se promeni. U 23 zemlje u Evropi prošle nedelje je zabeležen rekordan porast, među su njima sve zemlje u okruženju. Nalazimo se u nepovoljnoj situaciji zbog okolnih zemalja, virus se može preliti, potrebna je velika opreznost - poručila je dr Darija.

Pročitajte još:

Komentari (3)

MAČIĆ

14.09.2020 10:26

ODLIČNO !!! Da ste ovo objavili kasnije neki ljudi ne bi požurili da uđu u zemlju pre petka. Svaka čast KRIZNOM ŠTABU što je putnike obavestio PRE nego što krenu kućama. Ja se nešto mislim da obavestim sugrađane da ću od petkXa do subote biti na putovanju pa da neometano obave provale u moju kuću. NEKA POŽURE, ZATO BI IH I OBAVESTILA da ne bude posle da se kaju, jer nisu znali za pogodnosti

Perica

14.09.2020 11:29

Od petka do petka. Trebalo je to od odmah a ne da sirotinja strada zbog gospode koja je htela svoje stražnjice da osoli i da se šepure kada se vrate. Sve to sa granice odmah u šatore ili u hale u izolaciju.

Milina

14.09.2020 17:52

Cuj od petka, ne razumem zasto cekati petak da se vrate sa virusom pa onda karantin za sve nas...