Kristijan Golubović
Alo!/Rajko Ristić
Kristijan Golubović

Alo!/Rajko Ristić

Kristijan Golubović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ:

Sednica Višeg suda na kojoj će se odlučivati o novoj molbi zakazana je za četvrtak 22. novembar, rečeno je u tom sudu. Ako mu sud usliši ovu molbu, Kristijan će se, po svemu sudeći, naći u novom serijalu rijalitija "Zadruga 2" već do Nove godine!

Golubović je iz KPZ "Zabela" u Požarevcu nedavno predložio starleti Staniji Dobrojević, sa kojom je pre tri godine ušao u finale "Farme 6" i podelio nagradu od 50.000 evra, da izglade nesuglasice i uđu zajedno u "Zadrugu 2".

Stanija Dobrojević

Rajko Ristić/Alo!

Stanija Dobrojević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Golubović se trenutno nalazi na izdržavanju kazne od osam godina zatvora, na koliko je osuđen zbog preprodaje heroina. S obzirom na to da je već izdržao dve trećine te kazne, stekao je pravo na uslovni otpust. Inače, puna kazna zatvora mu ističe za godinu i po dana, odnosno u aprilu 2020. godine.

On je u pritvoru, koji se uračunava u zatvorsku kaznu, proveo tri i po godine. Potom je pušten da se brani sa slobode, što je iskoristio za učešće u rijaliti programima. Posle pravosnažne presude u novembru 2014, još godinu i po dana je uspevao da odlaže odlazak u zatvor, i to zbog rođenja deteta i ugovora sa RTV Pink. Na izdržavanju kazne je od polovine marta 2016.

 

Komentari (3)

Franko

20.11.2018 22:45

E blago vama,imacete jos jednu budalu vise u vasim naslovima.

djura

21.11.2018 08:51

@Franko - a kako visestruki povratnik dobije pomilovanje? treba da se ode kod sudija i da se pitaju to? bezbedonosno rizicna osoba da se nagradi pomilovanjem?!

nedjo

21.11.2018 00:07

svi klošari na jednom mestu