Raspoređeni Kurtijevi snajperisti
Foto: Privatna arhiva/Alo

Prema izveštaju tzv. kosovske policije, u poslednja 24 sata prijavljeno je šest slučajeva porodičnog nasilja na tzv. Kosovu.

Jedan slučaj je prijavljen u Prištini, kao i po jedan u Glogovcu, Podujevu, Uroševcu, Peći i Đakovici.

Od ovih slučajeva, dve osobe su privedene, prenose Reporteri.net.

Obaveštenje:

NASILJE U PORODICI

· Priština, 25.05.2024 – 17:00.  Muškarac kao podnosilac prijave prijavljuje da je imao nesuglasice sa svojom bivšom suprugom oko starateljstva nad decom. Prema prijavi, deca su zlostavljana od strane osumnjičene, koja je njihova starateljka. Podnosilac prijave takođe je primio preteće poruke od osumnjičene. Nema izveštaja o hapšenju. Slučaj je pod istragom.

· Glogovac, 25.05.2024 – 17:30. Ženska žrtva državljanin Albanije prijavljuje da je nakon nesuglasica bila fizički napadnuta od strane supruga, osumnjičenog muškarca iz tzv. Kosova. Žrtva je primila medicinsku pomoć, dok je osumnjičeni nakon ispitivanja odlukom tužioca priveden.

· Podujevo, 25.05.2024 – 19:00. Ženska žrtva državljanka tzv. Kosova, prijavljuje porodično nasilje od strane svog supruga, osumnjičenog muškarca sa tzv. Kosova. Osumnjičeni je uhapšen i nakon ispitivanja odlukom tužioca slučaj ide na redovnu proceduru.

· Uroševac, 25.05.2024 – 19:15. Prijavljuje se da je nakon nesuglasica, osumnjičena ženska osoba iz tzv. Kosova, koristeći snažan predmet, udarila svoju maloletnu kćerku. Žrtvi je pružena medicinska pomoć. Nakon ispitivanja odlukom tužioca, osumnjičena je puštena uz redovnu proceduru.

· Peć, 25.05.2024 – 13:00. Ženski podnosilac prijave iz tzv. Kosova, prijavljuje da je njen sin izvršio psihičko nasilje nad žrtvom. Prijavljuje se da je osumnjičeni u bekstvu. Slučaj je pod istragom.

· Đakovica, 25.05.2024 – 14:55. Prijavljuje se da je osumnjičeni muškarac iz tzv. Kosova fizički napao svog brata, mušku žrtvu iz tzv. Kosova, gde je tokom intervencije njihove majke, ista zadobila povrede. Povređeni su odbili medicinsku pomoć. Osumnjičeni je uhapšen, nakon ispitivanja odlukom tužioca priveden je na 48 sati.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading