SKANDAL Evo šta je sve Kurtijeva policija otela iz Poštanske štedionice
Foto: EPA/EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Kako se navodi u saopštenju, ''oduzeto je i oko 19.500 franaka, oko 13.800 američkih dolara i oko 40 australijskih dolara'', prenosi Koha. 

Ranije večeras, tzv. kosovska policija privela je u svojstvu svedoka direktora filijale Banke Poštanska štedionica u Kosovskoj Mitrovici Igora Radića, koji je nakon davanja izjave pušten iz policije.

Direktor tzv. kosovske policije za region Sever Veton Eljšani rekao je za Tanjug da je Radić priveden u svojstvu svedoka kao odgovorno lice kako bi potvrdio što je sve zaplenjeno tokom današnje akcije.

Prethodno su danas pripadnici tzv. kosovske policije sa puškama i pancirima upali su u ekspoziture Poštanske štedionice u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Zubinom potoku i Leposaviću, dok su građani pokušavali da podignu penziju, socijalnu pomoć i druga novačna sredstva, javio je raninje dopisnik Tanjuga sa KiM.

Kurtijeva policija je takođe upala i u zgradu Uprave za trezor u Kosovskoj Mitrovici.

Kada su pripadnici Kurtijeve policije ušli u zgrade, stranke koje su se nalazile u prostorijama štedionice su izbačene iz zgrade, dok su radnici zadržani, a ispred sve četiri ekspoziture nalazili su se pripadnici policije naoružani dugim cevima.
Pored toga, pripadnici Kurtijevih specijalnih jedinica bili su raspoređeni na više punktova u ulicama koje vode prema bankama, prenosi Tanjug.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sveto

21.05.2024 00:45

Bruka de je narod da blokira kurijeve zlotvore. Sve sto izraelci rade palestincima to ce siptari srbima na kosovo i gore