Leposavić
Foto: Printscreen/Printscreen

Nacionale navodi da je reč o policijskom službeniku u Leposaviću Pavlu Radoviću i o Slađanu Mijailoviću, koji su nakon snimaka i otpušteni.

Portal dodaje da su njih dvojica konzumirali kokain zajedno sa potpredsednicom opštine Leposavić Draganom Miletić, koju je nedugo zatim predsednik opštine Ljuljzim Hetemi razrešio te funkcije.

Na pitanje zašto su sa njim na fotografiji dvojica zaposlenih u Leposaviću koji su uhvaćeni kako konzumiraju kokain u opštini, Radomirović na Nacionale nije odgovorio.

Sa druge strane, Dragana Miletić je na pitanje da li su se oni vratili na posao, odgovorila da "fotografije govore više od reči", dodajući da ih "Hetemi nije angažovao, jer nema veze sa Radomirovićem".

"Pitajte Radomirovića ko ih je prihvatio. Hetemi ih nikada nije angažovao“, rekla je Miletić, dodajući da je "iznenađena izostankom odgovora Radomirovića" na pitanje portala Nacionale.

Inače, Radomirović je na svom Fejsbuku objavio fotografije susreta grupe Srba sa severa sa Kati Šneberger, koja se otvoreno zalaže i podržava nezavinost Kosova.

Oni su prilikom susreta razvili transparent "Ovo je Evropa".

"Od bilborda sa šovinističkim motivima ’Ovo je Srbija’ koje sponzoriše Beograd do ’Ovo je Evropa’ grupe Srba sa severa - svakako bi predstavljao najpoželjniji zaokret za Kosovo", konstatuje Nacionale.

@alo_portal Vučić zagrmeo: Da ih pustim da prođe bez odgovora, neću ni za živu glavu! 🎥 @Video Plus #alo #alonovine #alodnevnenovine #aleksandarvucic #srbija #fypシ゚viral #foryou #fypシ #viraltiktok ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading