Aljbin Kurti
Foto: Alo/EPA-EFE/ARBEN LLAPASHTICA

Policijskim službenicima specijalne jedinice kosovske policije produženo je radno vreme, piše Teve 1, uz tvrdnju da je navodno približavanje Vojske Srbije administrativnoj liniji izazvalo podizanje pripravnosti kosovske policije i produžavanje radnog vremena na 48 sati.

Ovo nije prvi put da policijski službenici specijalne jedinice rade produženo radno vreme, piše Teve 1 i dodaje da kada god porastu tenzije na severu primorani su da rade i do 72 sata.

Kako se navodi, Kurti je u izjavama naveo da su ministarstvo unutrašnjih poslova, ministarstvo odbrane i kosovska obaveštajna agencija u stalnoj komunikaciji. 

- Kada dođe do ovakvih situacija kada sigurnost može biti narušena, jer se vojna vozila približavaju granici, pomno ih pratimo. Sve je pod nadzorom i u stanju pripreme i spremnosti za svako iznenađenje koje nam se može dogoditi. U međuvremenu, naravno, ove institucije razgovaraju, komuniciraju i obaveštavaju naše međunarodne partnere. Čak i Kfor, Euleks, ali i NATO i EU - izjavio je Kurti.

BONUS VIDEO

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading