ĐILASOVE SLUGE SRAMNO PLJUNULE NA SRPSKOG GENERALA Dotakli su dno, ne može dublje - njihov zahtev je GNUSAN
Foto: Printscreen/Youtube

Inicijativa mladih za ljudska prava (YIHR)  traži da srpski heroj general Vladimir Lazarević ne učestvuje na obeležavanju 25 godina NATO bombardovanja, koje je najavljeno za  24. mart u Nišu, povodom obeležavanja 25 godina od početka NATO bombardovanja SRJ

„To bi bila teška uvreda za žrtve“ - obrazloženje je njihovog sramnog zahteva koji su objavili i mediji koji su pod palicom opozicije. Ono što je najstrašnije jeste to da čuvenog srpskog generala prestavljaju kao zločinca! 

Ko je general koji je meta YIHR-a? 

General Vladimir Lazarević, prekaljeni oficir, načelnik Prištinskog korpusa u vreme NATO agresije i kasniji haški optuženik i osuđenik na pravdi boga, za Alo! govori o aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji. Taj prostor zna kao svoj džep jer je jedan od najzaslužnijih za to što smo te 1999. herojski sprečili kopnenu invaziju najmoćnije vojne sile sveta. Intervju sa ovim generalom koji je Alo ranije objavio možete čitati OVDE.

Manifestacija za žrtve bombardovanja

Godišnjice bombardovanja biće obeležena 24. marta u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u naselju Duvanište, u Nišu. 

Na 25. godišnjicu NATO bombardovanja SR Jugoslavije, u kripti ove crkve biće predstavljeno 1139 imena vojnika, policajaca, dobrovoljaca poginulih na Kosovu od 1998. do 1999. godine i u kopnenoj zoni bezbednosti od 2000. do 2003. godine, a koja će biti ispisana na 19 ploča. Predlog za postavljanje memorijalnih ploča dao je Lazarević, dok su ministri Vučević i Selaković koristeći državne resurse koordinisali postavljanje memorijalnih ploča u saradnji sa niškom Eparhijom SPC-a. 

Inače, Lazarević je i jedan od tri aktera dokumentarnog filma „Košare”, čiji autori Đorđe Bojanić i Dejan Jovanović imaju za cilj da se ovaj film 25. marta ili 14. aprila ove godine prikaže u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji, đacima uzrasta 8. razreda kao i đacima svih razreda srednjih škola. 

Inicijativa mladih za ljudska prava (YIHR) inače često zastupa stavove opozicionara, koji Srbiji ne žele dobro, pa tako nalik mnogim političarima sa javne scene, priznaju navodne zločine i genocide, i tako pljuju po državi Srbiji i našem narodu. 

Izgleda da i Inicijativa služi kao Đilasov sluga, jer se zalažu za maltene iste stavove, a da je tako svedoči i to što mediji pod njegovom palicom objavljuju ovako sramne zahteve. 

Inicijativa nova

Printscreen

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Miki

22.03.2024 13:10

Pa nije vas narod nazvai GUZ koalicija .bez razloga .S I K T E R . Zovu vas i Zuta Toalet opozicija.

SRAMOTA

22.03.2024 13:14

Treba videti ko je vodja tih mladih i odakle je. Nasi generali sluze za ponos Srbije.

Dragi

22.03.2024 13:36

Oni bi trebalo da se predstavljaju kao inicijativa mladih NATO-a jer oni zastupaju njihove interese a ne Srbije sramno da ne može sramnije biti.Pojedini u to vreme nisu bili ni rođeni pa kome veruju NATO-u ili Srpskim Generalima i rukovodstvu .Izgleda da najviše veruju dolarima

Perica

22.03.2024 13:39

Ako ova država ne učini nešto protiv ovih neprijatelja države ne piše nam se dobro. Ove organizacije će nam doći glave. Vučiću hapsi bagru i kažnjavaj inače ovo više ne može da se trpi.

Predrag

22.03.2024 13:48

Koji si to "mladi"?Đilas i kompanija? Najobičniji nikogovići,poltroni i ljudsko smeće.TO JE SRAMOTA SRBIJE.BEDNICI.

Mijodrag Stancic

22.03.2024 14:22

Pojedini stručnjaci bi i guzu dali za vlast i pare..

Peki

22.03.2024 14:48

Za. ovu bagra osuda je blaga i goli otok