Radoica Radomirović i Aljbin Kurti
Foto: Alo/Printscreen

U javnosti je dospeo audio-snimak i kome Kurtijev Srbin Radoica Radomirović, za svog najbližeg saradnika kaže da je „Burski je neviđeno glup, ne shvata da mi palimo automobile“.

Audio snimak nastao je novembra 2023. restoran Libero, Leposavić.

Kurtijev bliski saradnik R. Radomirović u razgovoru sa svojim narkomanima iz Opštine Leposavić mesec dana nakon što je zapalio auto Dragane Miletić – Bebe, bivše zamenice nelegalnog šiptarskog gradonačelnika Ljuljzima Hetemija u jednom trenutku kaže za svog najbližeg saradnika nelegitimnog predsedavajućeg skupštine Burić Gorskog da je neviđeno glup između ostalog jer ne shvata da su upravo Radoica i njegova ekipa narkomana ti koji pale automobile.

Inače i automobil Burić Gorskog je zapaljen 28.01.2024, objavljeno je na Telegram kanalu BUNKER, a prenosi Informer. 

Podsećamo, pre svega par dana pojavio se i audio-snimak, objavljen primarno na Telegram kanalu „Bunker“, a na kojem Kurtijev zamenik ministra, bivši Srbin Radoica Radomirović, daje instrukcije svojim poslušnicima kako da zapale automobil.

Naime, na istom Kurtijev Srbin Radoica Radomirović dan uoči paljenja auta načelnice opštinske uprave u Leposaviću Radmile Vukićević, daje instrukcije Pavlu Radoviću (suspendovanom tzv. kosovskom policajcu zbog snimka kako konzumira kokain) i Slađanu Mijajloviću (takođe narkomanu) kako da zapale auto, što je i učinjeno.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Jaca

20.03.2024 15:23

Jeboliti šiptari tvoju porodicu akoje imaš izdajniće trebaju srbi na kosovu i Metohiji date zapale mamu ti jebo svoju radojica šiptare.

Ћикула

20.03.2024 17:35

Радојицу и те његове треба повјешати, за примјер другима.