Radoica Radomirović
Foto: Alo/Alo

U saopštenju za javnost Srpska lista je poručila da je reč o očiglednoj poruci rukovodstvu opštine Leposavić i zatražila od međunarodnih institucija da hitno ispitaju ovaj slučaj.

- Svega par dana nakon što su zapaljena dva automobila uglednih i časnih stanovnika opštine Leposavić na društvenim mrežama i medijima se pojavio audio-snimak u kome sadašnji zamenik ministra za zajednice i povratak Nenada Rašića, Radoica Radomirović, iz Leposavića, koji se često sreće sa Aljbinom Kurtijem a sam Kurti ga predstavlja kao svog saradnika, detaljno objašnjava kako se podmeće požar i pale automobili.

Umesto da se bavi povratkom raseljenih, Kurtijev zamenik ministra, Radomirović, se predstavlja kao iskusni piroman koji zna kako treba zapaliti automobil.

Ono što posebno zabrinjava i što zahteva hitnu reakciju nadležnih organa jeste podatak da po fotografijama zapaljenih automobila, izgleda da je požar podmetnut tj. modus operandi baš onakav kako se čuje na audio snimku.

Verujemo da će ovaj audio snimak biti dovoljan da policija i nadležni organi privedu Radomirovića i ispitaju njegovu eventualnu umešanost u ova nedela, koja izazivaju uznemirenje građana.

Podsećamo da ovo nije prva afera čiji je glavni akter Radomirović, pa imajući u vidu revolt građana Leposavića i bes koji imaju zbog njegovih nedela, brine nas reakcija običnih, poštenih domaćina u Leposaviću koji ovakav zulum ne mogu da trpe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading