Penzije
Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ (STF)

- Pronalazimo načina, trudimo se iz dana u dan da rešimo problem koji je Kurti samoinicijativno izazvao, sam sa sobom izazvao. To jeste veliki problem za naše građane na Kosovu i Metohiji. Mi nećemo odustati od toga da nađemo rešenje, moramo da omogućimo normalan život tih građana - rekao je on gostujući u jutarnjem programu na TV Prva.

- To je samo jedan deo pritisak koji vidite. Pogledajte sa koliko izazova se susreće predsednik i naše zemlja. Ono što nam je danas potrebno je jedinstvo i sloga, da sačuvamo našu Srbiju kao samostalnu, nezavisnu i suverenu. A sa druge strane da učinimo sve da i dalje rastemo. Uprkos tome što razvijenije zemlje pokazuju znakove slabosti, mi izlazimo sa jasnim ciljevima.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se okupljenima u prepunoj Hali "Šumice" i tom prilikom istakao da "narod hoće one koji će da se bore za Beograd" #alo #alodnevnenovine #predsedniksrbije #aleksandarvucic #beograd #srbija #fypシ #fypシ゚viral ♬ The Winner Takes It All (Piano Instrumental) - Piano Queen

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading