Aljbin kurti
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Kako kaže da je postojala stvarna pretnja za Kurtija, on bi se tog dana vratio preko Albanije, a ne preko Kosova.

"Svaki premijer Vlade tzv. Kosova insistirao je da šef vlade, glavni tužilac i direktor policije treba da bira saradnike koji ne rade za državu već za premijera. Istu akciju napravio je i Aljbin Kurti, koji je otpustio uspešne ljude unutar AKI sa posla", rekao je Zeka.

On je ocenio da je takva informacija koja se pojavila "najveći skandal vlade".

"Ova dezinformacija koja se pojavila na Javnom servisu radio- televiziji Kosova, a koja je najveći skandal ove vlade među mnogim skandalima, došla je kao rezultat velikog istorijskog trenutka kada je premijer stvorio milion problema sa međunarodnom zajednicom, posebno sa Amerikancima i Evropljanima, i posle smešnog pojavljivanja u Savetu bezbednosti gde se raspravljalo o dinarima, premijer je izmislio ovaj pokušaj ubistva u Skoplju, kada se zna da, ako postoji pretnja da postoji stvarna pretnja premijeru da će se vratiti preko Albanije, neće se vratiti preko Kosova", samtra on.

Zeka je rekao i da, ako bi postojala pretnja, Kurtiju ne bi bilo dozvoljeno da se pojavi pred novinarima, jer bi, kako je rekao, među njima mogao da bude i napadač.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading