Pavlina Radovanović
Foto: Alo/Printscreen

Četrnaestogodišnja Pavlina Radovanović iz Orahovca na Kosovu i Metohiji poslednjih mesec dana na meti je napada direktno sa televizija Dragana Šolaka, a odakle novinari i urednici istih upućuju sramne reči devojčici koja peva tradicionalne srpske pesme. 

Vanja Đurić, novinarka N1, napisala je nedavno na mreži X da je Pavlina "tako mala, a zvuči kao staramajka iz kosovskog ciklusa“ dok je Željko Veljković sa Nove S napisao u komentaru „Opštenarodni povratak u srednji vek“, a to je prenela Republika.

Ipak, u Londonu malu Pavlinu ne vide kao "staramajku", već naprotiv, svuda je u svetu nazivaju devojčicom anđeoskog glasa.

 

 

"Posetite moj Orahovac"

Nakon sramnih napada na društvenim mrežama na Pavlinu, veliki broj građana, kao i veliki broj poznatih uputilo je reči podrške devojčici iz Orahovca.

- Dragi ljudi, braćo i sestre, prijatelji! Ovih dana, kada smo slavili Rođenje Hristovo, Svetog Stefana, Novo ljeto Gospodnje, kada predstoji Krstovdan i Bogojavljanje, došla su i iskušenja. HVALA SVIMA na neizmernoj podršci, svima koji ste se javljali, pružili mi podršku, trudim se da svima odgovorim. Hvala svim poznatim ličnostima koji su me bratski podržali, a najviše hvala Gospodu Bogu što imam sve vas - napisala je svojevremeno Pavlina na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Sramno da sramnije ne može!

Nedavno je Pavlina Radovanović doživela jezive napade i od neimenovanih ljudi sa društvenih mreža kada je uz montiranu fotografiju pomoć foto-šopa, obučena u tradicionalnu tursku nošnju osvanuo i više nego primitivan natpis.

- Kostim princeze Olivere pre s... sa sultanom Bajazitom u haremu.

 Ova jeziva i skandalozna izjava i čin imala je, istina,veoma malu podršku, ali podjednako sramnu:

- Nekome se ne dopada i smatra da nije normalno da dete Pavlika peva nekrofilske pesme, odmah se jave svetosavski šovinisti da brane, prete, kunu, kolju, ubijaju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading