Ališa Kerns
Foto: Printscreen/Foto: YouTube/ Printscreen/Gb News

Naime, lažna predsednica takozvanog Kosova Vjosa Osmani razgovarala je u Kataru, na Doha Forumu, sa britanskom poslanicom Ališom Kerns kojoj je zahvalila na kontinuiranoj podršci.

Osmanijeva je na svom nalogu na društvenoj mreži "X" (nekadašnji Tviter) britansku poslanicu nazvala "dragim prijateljem Kosova".

 

„Razgovarali smo o bezbednosnim izazovima u regionu, kao i o načinima za dalje jačanje saradnje. Hvala na kontinuiranoj podršci našoj zemlji“, istakla je Osmanijeva na svom nalogu na društvenoj mreži "X".

Podsetimo, nedavno se i prištinski tzv. ministar odbrane Ejup Maćedonci sastao sa Ališom Kerns, koja mu je obećala oružje i svaku drugu pomoć „u cilju jačanja odbrambenih sposobnosti“ lažne države Kosovo.

Ejup Maćedonci i Ališa Kerns

Printscreen

 

Maćedonci i ova osvedočena mrziteljka Srba sastali su se na Međunarodnom bezbednosnom forumu u Halifaksu u Kanadi gde se, kako je navedeno, između ostalog, razgovaralo o pitanjima sa kojima se suočava Severnoatlantska alijansa.

Inače, Kernsova je široj javnosti postala poznata kada je lagala da navodno Srpska pravoslavna crkva kolima hitne pomoći švercuje i krije oružje u manastirima na Kosovu i Metohiji. Ovu brutalnu laž odmah su demantovali NATO i britanski ambasador u Prištini.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading