SAVETNIK PACOLIJA NARUČIO UBISTVO SUPRUGE Platio lekaru da mu ubije ženu, ekspresno uhapšen
Foto: EPA/EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Policija je u koordinaciji sa tužilaštvom takozvanog Kosova izvršila pretres na dve odvojene lokacije u Đakovici i tom prilikom su uhapšena dva lica,navedeno je u saopštenju, prenosi Indeks onlajn.

Kako su naveli, pored Murseljija, uhapšena je još jedna osoba osumnjičena za ubistvo Ljiridone Murselji. Izvršilac je posle današnjeg hapšenja priznao policiji da je ubistvo naručio suprug ubijene.

Koha dodaje, pozivajući se na neimenovane izvore, da je lekar opšte prakse, koji se sumnjiči da je izvršio ubistvo, priznao policiji zločin i rekao da ga je platio Naim Murselji.

Policija je u naknadnom saopštenju navela da se ubistvo dogodilo u sredu uveče oko 20.20 časova u jednom od predgrađa Prištine te da su lekari Hitne pomoći na licu mesta zatekli osobu u automobilu bez znakova života. Lekarska ekipa je konstatovala smrt nastradale,navedeno je u saopštenju u kome se dodaje da je ubistvo izvršeno iz vatrenog oružja.

Osnovno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je da su dve osobe uhapšene, među kojima je suprug ubijene, nakon slučaja koji je prvobitno okarakterisan kao "pljačka koja je rezultirala ubistvom". Prištinski mediji u četvrtak su objavili da je Ljiridona Murselji ubijena nakon pucnjave u automobilu, u kojem je bila sa porodicom, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading