"UBIJANJE, PLJAČKANJE I BATINANJE NA SVE STRANE" Haos u Prištini, oglasila se Čitaku
Foto: WPA/VALDRIN XHEMAJ

Foto: WPA/VALDRIN XHEMAJ

 

Tim povodom potpredsednica PDK Vljora Čitaku napisala je na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuku da je u Prištini narušena bezbednost građana, ukazujući da su „ubijanje, pljačkanje i batinanje na sve strane“.

VLJORA ČITAKU

Kosovo online

 

Ona je zbog povećanog stepena nesigurnosti pozvala pozvala nadležne na odgovornost.

Dva ubistva u Prištini dogodila su se sinoć u razmaku od dva sata. Supruga bivšeg Pacolijevog savetnika Naima Murseljija, Ljiridona Murselji ubijena je nakon pucnjave u ulici Daljip Aljšići u Prištini.

EPA

 

Kako piše portal Dukađini, sumnja se da je prvobitno Murselji, koji je bio sa porodicom u automobilu, bio meta pljačke, i da je njegova supruga ubijena nakon što su je razbojnici upucali.

Policija je navela da se u Prištini sinoć dogodilo još jedno ubistvo u Prištini u ulici Alji Vitia, gde je jedno lice izbodeno nožem. Jedan 29-godišnji muškarac nasmrt je izbo oca svoje supruge.

Osumnjičeni za ubistvo 55-godišnjaka, kako je sinoć preneo Reporteri, je 29-godišnji muškarac, sa kojim je oštećena u porodičnoj vezi.

Prošle srede su u centru Suve Reke četiri osobe izvršila pljačku u zlatari, tokom koje je jedan policajac povređen a drugi zadobio lakše povrede.

Prošle nedelje je došlo do eksplozije na stočnoj pijaci u Prizrenu, kada je u bacai, piše Reporteri i dodaje da su u vezi sa ovim slučajem uhapšene dve osobe.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading