porodica adančić
Foto: Alo/Alo

Porodice Ađančić trebalo je danas da obiđe pomoćnica direktora Kancelarije za KiM Jelena Stojković, ali su joj privremene prištinske institucije zabranile ulaz na KiM, prenosi Radio televizija Gračanica.

 

„Takvi postupci ne mogu da zaustave našu pomoć, koju pružamo ovdašnjem narodu i bez obzira na takav vid represije mi smo svakodnevno na terenu sa našim narodom“, istakao je predsednik Privremenog organa opštine Obilić Goran Dančetović. On je naveo da je reč o dve tročlane porodice, koje su do sada živele u improvizovanom objektu, koji nije bio pogodan za stanovanje. Dančetović je istakao da su uslovi u tom objektu bili neadekvatni, pa je Privremeni organ opštine Obilić u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju doneo odluku da njima bude izgrađena porodična kuća na dva sprata, gde će obe porodice dobiti po jedan sprat. On je dodao da se nada da će kuća biti završena do kraja godine.

"Želimo da izrazimo veliku zahvalnost Kancelariji za KiM i Privremenom organu opštine Obilić što će nam stvoriti bolje uslove za život. To je veoma značajno za naše porodice", istakao je Igor Ađančić. Kuća porodice Igora Ađančića, samohranog oca dvojice sinova, i Borka Ađančića, koji živi sa suprugom i sinom, imaće 124 kvadrata i biće završena do kraja godine. Kancelarija za Kosovo i Metohiju obezbedila je adekvatnu pomoć i za porodicu Radojice Milića u Plemetini, koja je opljačkana pre deset dana.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading