Ejup Maćedonci
Foto: Profimedia/Profimedia

Ova opasna najava nije prva pretnja koju je lažni minister uputio srpskom narodu…

Naime, on je krajem avgusta ove godine istakao da očekuje da će tzv. kosovske bezbednosne snage uskoro moći da deluju na severu KiM bez saglasnosti Kfora.

Na ovaj način tada je praktično zapretio srpskom narodu u četiri severne opštine.

KRVAVE RUKE

Ejup Maćedonci, jedan je od najbližih saradnika lažnog premijera Aljbina Kurtija, a njegova prošlost je zastrašujuća.

Naime, on je tokom devedesetih godina bio deo terorističko-zločinačke organizacije OVK.

Bio je poznat kao komandant Uki, a komandovao je delom Operativne zone Lab koja je obuhvatala Podujevo i nekoliko susednih opština. Komanda je bila u selu Gornja Lapaštica.

U toj zoni delovalo je oko dve hiljade OVK terorista koji su bili podeljeni u nekoliko brigada. Glavnokomandujući u zoni Lab bio je terorista Salji Mustafa, koji je u Hagu osuđen na 26 godina zatvora, a o čijim bi zločinima Ejup Maćedonci Uki mogao mnogo da zna jer su blisko sarađivali.

Mustafa i Maćedonci kontrolisali su više logora u kojima su Srbi premlaćivani i ubijani.

Podsetimo, lažni ministar je juče za Teve 1 rekao da će najpre biti kupljena četiri helikoptera koji će, kako je rekao, biti multifunkcionalni. Maćedonci je istakao i da su bespilotne letelice „Bajraktar“ kupljene od Turske „već letele nebom KiM prilikom testiranja“, kao i da je kupljeno i mnogo drugog naoružanja i sistema municije.

Spojio ih Demaći

Uki je poznat i premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju, koji je bio deo kabineta Adema Demaćija, lidera političkog krila terorističke OVK. Upravo otuda i potiče njihovo poznanstvo.

Imenovanje Maćedoncija za ministra deo je šire strategije infiltriranja kadrova terostičke OVK u prištinske institucije, ali i održavanja ove terorističke organizacije u životu.

PRETIO DA ĆE UPASTI NA SEVER

Ejup Maćedonci, takozvani ministar odbrane, poručio je avgustu ove godine da je on ponikao u terorističkoj organizaciji OVK i da očekuje da će tzv. kosovske bezbednosne snage uskoro moći da deluju na severu KiM bez saglasnosti Kfora.

On je na ovaj način praktično zapretio srpskom narodu u četiri severne opštine koje se nalaze uz administrativnu liniju s centralnom Srbijom.

- Očekujem da će zabrana prisustva kosovskih bezbednosnih snaga na severu bez prethodne saglasnosti komandanta Kfora biti ukinuta nakon stvaranja novih uslova i novih političkih napora. Sever je deo Kosova i naše snage će uskoro biti tamo. KBS će biti spremne da brane teritoriju zemlje kada to postane neophodno - rekao je on.

On je tada izrekao još jednu zastrašujuću pretnju, naveo je da je tzv. KBS naslednik terorističke OVK.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading