Aljbin Kurti
Foto: AP/Frederic Sierakowski (STR)

Kako je navela za televiziju T7, Kurti je sve dokumente držao u tajnosti od kada je počeo da se bavi dijalogom.

- Žalosno je što je Kurti od početka dijaloga sve dokumente držao u tajnosti, što predstavlja njegovu neiskrenost prema narodu Kosova - rekla je Tahiri, a preneo portal Kosovo onlajn.

Ona se tu nije zaustavila, već je istakla da je loše što zvanična verzija sporazuma nije objavljena, kao i da je Kurti lažnu džavu Kosovo bacio „na kolena“.

PREVIRANJA U PRIŠTINI, EDITA TAHIRI OPTUŽUJE Kurti laže, A Vjosa Osmani samo ćuti!

Alo

 

Tahiri je oplela i po Vjosi Osmani te je kritikovala što Osmani ćuti, a smatra da je to tako jer došla na vlast preko male partije.

- Nažalost njom dominira Kurti, jer je došla iz male partije. Sada je to košta pa ćuti dok joj Kurti ne kaže da govori. Nažalost nemamo predsednika - podvukla je Tahiri koja je iznela i optužbe na račun premijera Albanije Edija Rame.

Tahiri je osporila „Ramino nacionalno poreklo“, zbog izjave za Fajnenšel tajms da "sever Kosova nije ničija zemlja".

Optužila je Ramu da „služi rusko-srpskom savezu“ i da je „pokušao da podeli Kosovo ispravljanjem granica".

- Edi Rama nastavlja da unapređuje rusku i srpsku agendu i još nije prestao sa destruktivnim aktivnostima za podelu severa. Rama nije samo ušao u igru granica. Ovo još traje i to samo zato što je propalo sa Tačijem i Vučićem. Zatim je došao na Otvoreni Balkan, jezgro Velike Srbije, projekat hegemonije. Rama nastavlja i danas, ova izjava je deo Ramine bolne tajne antialbanske alijanse - rekla je ona tražeći od Rame da prestane s tim.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading