Afrim Bunjakut
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Piše: A. Ilić

Albanci su tokom opraštanja od policajca takozvane kosovske policije Afrima Bunjakua, koji je ubijen u sukobu sa nekoliko momaka sa severa Kosmeta kod Banjske, uputili stravične pretnje srpskom narodu!

Naime, oni su se okupili da odaju počast stradalom, a da im je jedini cilj bio da ponovo vređaju, prete i zastrašuju Srbe, dokazali su noseći zastave terorističke OVK, Albanije, kao i plakat na kojoj je nacrtana meta, uz tekst: „Stani, četniče, gde si? Tenkovi dolaze i odlaze“.

Oni su takođe pozirali sa natpisima: „Krv se ne prašta“.

Inače, Bunjaku je i sahranjen uz zastavu terorističke OVK. Takozvana predsednica lažne države Vjosa Osmani prisustvovala je sahrani, a tu su bili i Aljbin Kurti i ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer.

ALBANCI RAŠIRILI ZASTAVE OVK I ZAPRETILI Na oproštaju od ubijenog policajca poslate zastrašujuće poruke srpskom narodu

Alo

 

Ognjen Karanović, istoričar i predsednik Centra za društvenu stabilnost, za Alo! poručuje da pompezna i dramska sahrana tog albanskog policajca najbolje pokazuje sa kakvim monstrumima se srpski narod na Kosmetu, kao i država Srbija u celini suočavaju u južnoj srpskoj pokrajini.

- Takođe, na taj način dodatno otkrivamo kompletno licemerje političkog Zapada kad je reč o „kosmetskom političkom čvoru“. Zar takve akcije policije (doduše jedine postojeće i suverene države Srbije) iz 1998. godine nisu poslužile tom istom političkom Zapadu kao izgovor i opravdanje da izvrši nezapamćeni zločin agresije i etnocida nad srpskim narodom i državom Srbijom 1999. godine, a posebno u našoj južnoj pokrajini? Danas taj isti Zapad kuka nad smrću pripadnika Kurtijevog militantnog terorističkog režima koji na sever Kosmeta nije otišao na osnovu nekih zakonitih ili potrebnih procedura, već kako bi izvršio novi talas terora nad našim sunarodnicima u tom delu Srbije. Sada velikoalbanski šovinisti, kao i njihovi mentori na političkom Zapadu zloupotrebljavaju okršaj, do kog je neizbežno moralo doći zbog ponašanja Aljbina Kurtija i albanskih terorista iz Prištine, da bi izvršili dodatni pritisak na državu Srbiju da učini ono što nikada nećemo učiniti. Srbija nikada neće terorističku jazbinu Aljbina Kurtija priznati za državu - istakao je on.

Podsetimo, u oružanom sukobu sa takozvanom kosovskom policijom u Banjskoj stradala su četvorica Srba od kojih jedan još uvek nije identifikovan.

Saučesnici krvavog pira Kurtijeve klike

džo bajden, amerika uvodi sankcije kurtiju

 

 

Politički analitičar Dejan Miletić je za Alo!, komentarišući zastrašujuće pretnje koje Albanci upućuju srpskom narodu, istakao da je ponašanje Albanaca širom Kosova i Metohije jadno i bedno.

- Ovim pristupom Albanci s Kosmeta ne samo da iritiraju, vređaju i zastrašuje Srbe nego postaju i direktni saučesnici krvavog pira Kurtijeve klike. Stradanje našeg naroda ne da neće biti zaboravljeno nego će se kao oganj vratiti u lice Šiptarima koji danas prete i slave - naveo je on.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading