"HAOS I OKUPACIJA" Grenel: NATO trupe zauzele zgrade na Kosovu*, američke trupe i novac (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen

Grenel je na Tviteru u objavi pod naslovom "najnovija vest" podelio snimak ispred zgrade opštine u Leposaviću gde je razvučena bodljikava žica i gde se nalazi veći broj pripadnika Kfora.

 

 

"NATO trupe zauzele zgrade na Kosovu. Američke trupe i američki novac. Prešli smo put od mira i napretka pod Trampom do haosa i okupacije pod Bajdenom. Bajden je tako slab", naveo je Grenel. 

Od jutros su jake snage Kfora opkolile zgrade opština u Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku.

Pripadnici italijanskog dela Kfora nalaze se u Severnoj Mitrovici, na ulazu u Bošnjačku mahalu, gde su se rasporedili od ranih jutarnjih sati. Prisutno je nekoliko džipova i kamiona sa više od 100 vojnika.

U Zvečanu je takođe prisutan veliki broj priopadnika Kfora poljskog kontigenta, koji čine prvi prsten "obezbeđenja" oko zgrade opštine. Iza njih se kod same opštinske zgrade nalaze pripadnici kosovske policije.

Da podsetimo, škole na severu Kosova jutros ne rade zbog novonastale bezbednosne situacije i ogromnog prisustva kosovske policije koja je u petak nasilno upala u zgrade opština Zvečan, Zubin Potok i Leposavić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ljubica

29.05.2023 09:56

Mislila sam da KFOR štiti Srbe na Kosovu, a ne šiptare?🤔

Esa

29.05.2023 17:29

KFOR nije cuvar mira. KFOR baca sok bombe na Srbe.

Duka

29.05.2023 17:36

Kada će prestati ovo ludilo? Dokle srpska krv da de proliva?

Jela

29.05.2023 18:16

Teror nad Srbima od strane KFOR-a, je nedopustiv.