LUDAK I KRIMINALAC OTIŠAO DA POLJUBI SKUTE UBICAMA SRBA Opozicioni lider Nikola Sandulović posetio Memorijalni centar "Adem Jašari"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

On je tu zajedno sa institucionalnim liderima tzv. Kosova, opozicijom, predsednikom Albanije koji je otišao da oda počast radu palih na Dan nezavisnosti.

Sandulović je izjavio da je on političar koji podržava nezavisnost tzv. Kosova i koji je došao da ponudi istorijsko rešenje, kao primer za druga rešenja u Evropi.

„Moj boravak ovde dokazuje da ste napredovali i zaslužili mesto u demokratskom društvu“, rekao je Sandulović.

U međuvremenu, na pitanje kako se prihvata njegova ideja za rešavanje pitanja Kosova i Srbije, Sandulović je istakao da nema prostora da se slobodno i otvoreno izjašnjava u srpskim medijima.

Nikolu Sandulovića juče je u svom kabinetu primio i lažni premijer Kurti.

Čestitajući Kurtiju Dan nezavisnosti, Sandulović je juče rekao da je nezavisnost Kosova istorija koja je završena 1999. godine.

Inače Nikola Sandulović, nekadašnji pripadnik obezbeđenja premijera Srbije Zorana Đinđića, poznat je po antisrpskim izjavama. Pre nekoliko godina on se i stavio na stranu albanskog zločinca Azema Kurtaja, trdeći da je pucanje u decu namestila Srbija na čelu sa Vučićem, sramno vređajući predsednika Srbije!

Takođe je i bio hapšen uhapšen zbog sumnje da je iznosio lažne vesti u videu na Fejsbuku, čime je uticao na sprovođenje odluka i mera u borbi protiv virusa korona, pretio tužiocu kao i policijskim službenicima.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading